Snart kan du ångra skickade messenger-meddelanden

Ångra meddelanden i Messenger

Har du ångrat ett messenger-meddelande du skickat? Då kommer här en bra nyhet! Nu kommer nämligen en ny messenger-funktion som låter dig ta tillbaka ditt skickade meddelande.
17 november, 2018

I februari förra året lanserade Instagram att du kan ångra DM’s du skickat via appen. Genom att trycka på meddelandet dyker förslaget ”ångra sändning” upp och du kan snabbt ta bort meddelandet. Det har länge ryktats om att den funktionen även ska komma till Facebook Messenger vilket nu är bekräftat, enligt The Verge.

De flesta har nog varit med om att man skickat ett meddelande som man direkt ångrat. Kanske skickade du till fel person, var lite väl snabb med att skicka iväg det eller fick kalla fötter efter att ha berättat om dina känslor för din crush, hur som kan du snart ångra det du skickat.

Den nya funktionen låter dig inom tio minuter ångra ditt skickade meddelande. Så om du skickat fel meddelande, fel bild eller video så kan du radera det inom tio minuter från att du skickat det. Det innebär dock inte att det tar tio minuter tills meddelandet är skickat utan meddelandet skickas som vanligt direkt. Har du otur kan det vara så att personen du skickat till sett meddelandet direkt och då har ”ångra-funktionen” inget syfte. Det gäller alltså att vara snabb!

Funktionen ska lanseras i samband med nästa uppdatering av messenger-appen enligt Apple.

Läs mer:

10 skäl att sluta med sociala medier – NU!

Grundaren erkänner: Experiment med inlåsta djur inspirerade Tinder

Så begränsar du vad Facebook vet om dig

Foto: IBL