Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Snabba små solbrillor är trendigt igen

11 jul, 2017 
AvMarkus Thunberg
Solglasögonen man ville ha mer än allt som barn gör nu comeback.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi har sett ett par trender från förr som kommit tillbaka på senare tid. Som fiskarhatten, Teva-sandalerna (och Birkenstocks och flipflops!), träningskläder, Fila och Calvin Klein, pappasneakers, snickarbyxor, dykartyg, ljusa jeanstyger och Kurt Cobains solglasögon.

Det är något särskilt när trender som man själv levt med gör comeback. Som den här gången när små snabba solglasögon är trendiga igen. Det är solbrillorna som man suktade efter och som ens pappa aldrig tagit av sig. De utskrattade ”snabba” bågarna fick med tiden en storebror i Oakleys ännu snabbare varianter mot slutet av 90-talet och ens egna byttes mot pilotbågar och 70-talsvarianter för att till slut landa i Wayfarers.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det brillor som nu firas som ”nästa stora grej” är samma brillor som fortfarande hänger på bensinmackar längs hela E4:an. Ett av bevisen som brittiska Esquire lyfter fram är Demna Gvasalias senaste visning för modevarumärket Balenciaga. Där hade var och varannan modell dessa solglasögon.

Annons

https://www.instagram.com/p/BVo6KeWF1kX/?taken-by=balenciaga

Andra som på senare tid setts i brillor av 90-talsmått är Rihanna, och Gigi Hadid.

Foto IBL

Annons