Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Första klippet från Skam säsong 4: "Det kommer alltid vara jag och William"

10 apr, 2017 
AvJoel Linde
Robyn är det första vi hör i första klippet från Skam säsong 4. Det börjar bra!
Annons

På måndagen klockan 13:28 släpptes det första klippet från Skam, säsong 4, med Sana i huvudrollen.

Efter säsong 3 blev många svenskar besvikna eftersom norska NRK som sänder serien meddelade att de inte kommer att tillåta att serien ses från utlandet. Men nu verkar det ändå som att de enskilda klippen går att se även i Sverige. Längst ner i artikeln hittar du länken, men dessvärre verkar det finnas vissa som fortfarande inte kan se klippet från Sverige.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vill du veta vad som händer? Fortsätt läs!

I det 7:36 minuter långa klippet får vi se hur Sana sitter på en buss. Bilder på Donald Trump flashar förbi och låten None of Dem med Robyn (feat. Röyksopp) spelas under introt.

Därefter får vi möta hela grabbgänget, komplett med Isak + Even och en tagen Magnus som ber Sana hälsa till Vilde att han saknar henne. Ni minns väl hur säsong 3 slutade med att de två så fint kom överens om att de skulle ligga med varandra? Ja, det verkar ha hänt nu, en hel del!

Annons

Vilde sitter nämligen och berättar ingående om deras sexuella erfarenheter med varandra och hur hon aldrig kommit så mycket som hon gör med Magnus. När Noora lämnar rummet efter en pinsam tystnad (orsakad av Vildes detaljerade sexuella berättelser) berättar Eva om ett rykte hon hört, att William har skaffat ny flickvän i London.

De frågar Noora hur det är mellan dem och hon svarar:

”Det kommer alltid vara jag och William.”

Hur det verkligen ligger till får vi aldrig veta. Drama!

Här kan du se klippet. Om det inte fungerar kommer Svt Play sända hela avsnittet lördagen den 15 april.

Annons