Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

10 skådisar som vägrade röra varandra på film

16 dec, 2021 
AvMalin Ny
penn badgley och blake lively
Blake Lively och Penn Badgley, Julia Roberts och Nick Nolte. Här är skådisarna som vägrade att röra varandra under filminspelningar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Skådespelare som vägrade röra varandra på filmBrand logo
TV: Skådespelare som vägrade röra varandra på film

Att hitta två skådespelare som har riktigt bra kemi kan vara en av de största utmaningarna när det kommer till att skapa filmer och serier. Att hitta två skådisar som ogillar varandra kan vara desto enklare – det händer nämligen relativt ofta.

Här är skådisarna som vägrade röra varandra på film!

Alyson Hannigan och Jason Segel

alyson hannigan och jason segel

Alyson Hannigan och Jason Segel spelade ett par i nio säsonger i klassikern How I Met Your Mother. Däremot såg tittarna sällan paret kyssa varandra och det på grund av att Hannigan vägrade då Segel rökte i verkliga livet.

Annons

– Jag tål inte cigarettrök. Det är som att kyssa ett askfat och han försöker att vara artig och tugga tuggummi och minttabletter, men det hjälper inte, har hon tidigare sagt i en intervju med Digital Spy.

Lindsay Lohan och Charlie Sheen

lindsay lohan charlie sheen

Charlie Sheen är känd för sina många skandaler och hårda festande, och det var också därför Lindsay Lohan var skeptisk till att kyssa honom flera gånger under inspelningarna av Scary Movie 5 år 2013.

Enligt TMZ blev Lohan tillfrågad flera gånger att kyssa Sheen, men kunde helt enkelt inte göra det. Till slut var man tvungen att ta in en "body double" som kunde kyssa skådespelaren.

Annons

Denzel Washington och Julia Roberts

julia roberts denzel washington

Denzel Washington och Julia Roberts är fortfarande goda vänner efter att de spelade mot varandra i Pelikanfallet år 1993. Under inspelningarna ska dock Washington ha vägrat att spela in en kärleksscen med skådespelerskan, eftersom han var orolig för hur hans kvinnliga fans skulle reagera. Roberts har även bekräftat efteråt att det var Washington som ville ta bort scenen.

Julia Roberts och Nick Nolte

nick nolte julia roberts

1994 släpptes filmen I Love Trouble där Julia Roberts och Nick Nolte syntes i huvudrollerna. De båda skådisarna kom dock inte alls överens med varandra under inspelningarna av filmen och ska ha vägrat att både ta på varandra och vara på samma plats samtidigt. Roberts ska ha stört sig på Nick Noltes machoattityd, och Nolte ska i sin tur ha irriterat sig på Roberts otrevliga attityd.

Annons

I en intervju erkände Roberts bråket och sa att Nolte absolut kunde vara "väldigt charmig och väldigt trevlig", men också "äcklig", och utvecklade:

– Han kommer att hata mig för att jag säger det här men han verkar anstränga sig för att stöta bort folk.

Nolte svarade inte heller så värst diplomatiskt på sin motspelerskas uttalande:

– Det är inte snällt att kalla någon för "äcklig". Men så är hon heller inte en trevlig person. Alla vet det.

Penn Badgley och Blake Lively

PENN BADGLEY OCH BLAKE LIVELY

Att bli tillsammans med sin skådiskollega är oftast bra för en serie eftersom kemin lyser igenom, och under inspelningarna av Gossip Girl blev Penn Badgley tillsammans med Blake Lively, som ju även var ett par i serien. När de gjorde slut med varandra gjorde paret även slut i serien, och det ryktades om att ändringen skedde på grund av att paret inte kom lika bra överens som tidigare.

Annons

Badgley har till och med bekräftat ryktet till vissa del i en tidigare intervju i Watch What Happens Live.

– Jag skulle nog säga att Blake var den bästa tv-kyssen jag haft eftersom vi faktiskt hade en relation då.

Men när han blev tillfrågad vilken som var den värsta kyssen blev svaret också Lively.

– Kanske Blake efter det att vi gjort slut, sa han då.

Foto: TT

Källa: Looper

Se också: 7 skådisar som utfört egna stunt och skadat sig riktigt illaBrand logo
Se också: 7 skådisar som utfört egna stunt och skadat sig riktigt illa

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons