Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Skådisar som ersatte andra skådisar mitt i serier – hur lika är de?

04 nov, 2021 
AvMalin Ny
Vivian Banks i Fresh Prince i Bel-Air, Laurie Forman i That '70s Show. Här är karaktärerna som bytte skådespelare mitt under inspelningarna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 julfilmer med toppbetyg på IMDbBrand logo
10 julfilmer med toppbetyg på IMDb

Skådespelare som tror att deras filmer eller serier inte skulle klara sig utan dem bör nog tänka om både en och två gånger. Det händer nämligen att en skådis ersätter en annan skådis karaktär mitt i en serie - och ofta märks det nästan inte ens av oss tittare.

Här är skådisar som ersatte andra skådisar mitt i serier - hur lika är de?

Vivian Banks, Fresh Prince i Bel-Air

vivian banks

Janet Huberts version av karaktären Vivian Banks i Fresh Prince i Bel-Air var uppskattad, men eftersom det kom rapporter om att hon bråkade med en del av sina motspelare, särskilt Will Smith, fick skådespelerskan gå efter tre säsonger. Hon ersattes av Daphne Maxwell Reid.

Annons

Ann Veal, Arrested Development

ann veal

När skaparen bakom Arrested Development, Mitch Hurwitz, skapade karaktären Ann Veal var grundtanken att hon skulle spelas av flera olika skådespelerskor. Efter att ha använt sig av två olika skådespelerskor, först Alessandra Torresani, valde han dock att låta Mae Whitman spela karaktären under resten av serien.

Laurie Forman, That '70s Show

laurie forman

Lisa Robin Kelly hade en del privata problem när hon medverkade i That '70s Show vilket till slut ledde till att hon blev ersatt av Christina Moore. Kelly, som spelade Eric Foremans storasyster, har tidigare berättat att hon missbrukade alkohol under serien. Tragiskt nog gick hon bort i en drogöverdos år 2014.

Annons

Daario Naharis, Game of Thrones

daario naharis

Under hela den tredje säsongen av Game of Thrones spelades Daenerys Targaryens kärleksintresse av Ed Skrein, men av oklara anledningar (han har själv sagt att det handlade om "politik") blev han ersatt av Michiel Huisman under resten av serien.

Carol Willick, Vänner

carol willick

Det var inte bara den gravida magen som fick Ross ex-fru Carol att plötsligt se helt annorlunda ut i serien Vänner. Efter ett par avsnitt lämnade original-Carol, det vill säga Anita Barone, eftersom hon ville hitta en mer permanent roll. Hon ersattes av Jane Sibbett.

Foto: TT

Källa: Bestlifeonline

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons