8 gånger Hollywood castat yngre versioner som verkligen är identiska (!) sin äldre karaktär

13 snart 30

Det här med att casta skådisar som ska spela en yngre version av en karaktär kan bli helt fel, men ibland också helt rätt. Här är skådespelarna som verkligen var det givna valet som den yngre!
30 juni, 2021
TV: Se 8 gånger den perfekta skådisen har spelat en yngre version av en karaktär
1:45

Efter reklamen: TV: Se 8 gånger den perfekta skådisen har spelat en yngre version av en karaktär

(1:45)

Att casta den perfekta skådisen till en roll är inte lätt alla gånger, och speciellt när det gäller en yngre version av en populär karaktär i serier och filmer. Ibland lyckas dock castingteamet perfekt! Här är skådespelarna som verkligen liknar den äldre versionen av sina roller.

Sabrina i The Chilling Adventures of Sabrina

I The Chilling Adventures of Sabrina spelas Sabrina som barn av Mckenna Grace och Kiernan Shipka som tonåring, och vi måste säga att skådisarna i princip ser ut att vara exakt samma person.

Margot i Paper Towns

Cara Delevigne spelar en vuxen Margot i Paper Towns, medan Hannah Alligood spelar Margot som barn, och vi säger bara: ögonbrynen!

Cece i New Girl

Karaktären Cece i New Girl spelas vanligtvis av Hannah Simone, men i en tillbakablick på Ceces liv som barn är skådisen Jaidan Jiron. Skådisarna har inte bara exakt samma frisyr – deras ansikten har även många liknande drag.

Snow i Once Upon a Time

Bailee Madison spelar rollen som Snow som barn, och Ginnifer Goodwin spelar denne som vuxen. Att man valde just Bailee Madison som barnskådisen är rätt självklart eftersom skådisarna liknar varandra extremt mycket.

Maddy i Euphoria

Karaktären Maddy i Euphoria, vanligtvis spelad av Alexa Demie, spelas av barnskådisen Keilani Arellanes i ett avsnitt av serien och det är inte svårt att förstå varför när man ser hur lika skådisarna är.

Cassie i Euphoria

Även Cassie i Euphoria (Sydney Sweeney) syns som barn i serien, då spelad av Kyra Adler och skådisarna är kopior av varandra.

Jenna i 13 snart 30

I 13 snart 30 spelas huvudrollen Jenna av Jennifer Garner, och i en tillbakablick spelar Christa B. Allen rollen som barn. Christa B. Allen spelade även en yngre version av Garner i filmen Ghosts of Girlfriends Past.

Jean Gray i Dark Phoenix

I Dark Phoenix spelas karaktären Jean Gray av Sophie Turner som tonåring, och av Summer Fontana som barn. Hårfärgen, ögonfärgen och ansiktsdragen gör att castingvalet var extremt lyckat.

Foto och källa: Buzzfeed

Missa inte

11 kändisar vars föräldrar är kändisdoldisar

6 kändisar som var gravida under filminspelningar

Young Royals – och 56 andra nyheter på Netflix i juli