Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

8 gånger Hollywood castat yngre versioner som verkligen är identiska (!) sin äldre karaktär

30 jun, 2021 
AvMalin Ny
13 snart 30
Det här med att casta skådisar som ska spela en yngre version av en karaktär kan bli helt fel, men ibland också helt rätt. Här är skådespelarna som verkligen var det givna valet som den yngre!
Annons
TV: Se 8 gånger den perfekta skådisen har spelat en yngre version av en karaktärBrand logo
TV: Se 8 gånger den perfekta skådisen har spelat en yngre version av en karaktär

Att casta den perfekta skådisen till en roll är inte lätt alla gånger, och speciellt när det gäller en yngre version av en populär karaktär i serier och filmer. Ibland lyckas dock castingteamet perfekt! Här är skådespelarna som verkligen liknar den äldre versionen av sina roller.

Sabrina i The Chilling Adventures of Sabrina

sabrina the chilling adventures of sabrina

I The Chilling Adventures of Sabrina spelas Sabrina som barn av Mckenna Grace och Kiernan Shipka som tonåring, och vi måste säga att skådisarna i princip ser ut att vara exakt samma person.

Annons

Margot i Paper Towns

margot i paper towns

Cara Delevigne spelar en vuxen Margot i Paper Towns, medan Hannah Alligood spelar Margot som barn, och vi säger bara: ögonbrynen!

Cece i New Girl

cece i new girl

Karaktären Cece i New Girl spelas vanligtvis av Hannah Simone, men i en tillbakablick på Ceces liv som barn är skådisen Jaidan Jiron. Skådisarna har inte bara exakt samma frisyr – deras ansikten har även många liknande drag.

Annons

Snow i Once Upon a Time

snow i once upon a time

Bailee Madison spelar rollen som Snow som barn, och Ginnifer Goodwin spelar denne som vuxen. Att man valde just Bailee Madison som barnskådisen är rätt självklart eftersom skådisarna liknar varandra extremt mycket.

Maddy i Euphoria

maddy i euphoria

Karaktären Maddy i Euphoria, vanligtvis spelad av Alexa Demie, spelas av barnskådisen Keilani Arellanes i ett avsnitt av serien och det är inte svårt att förstå varför när man ser hur lika skådisarna är.

Annons

Cassie i Euphoria

cassie i euphoria

Även Cassie i Euphoria (Sydney Sweeney) syns som barn i serien, då spelad av Kyra Adler och skådisarna är kopior av varandra.

Jenna i 13 snart 30

jenna i 13 snart 30

I 13 snart 30 spelas huvudrollen Jenna av Jennifer Garner, och i en tillbakablick spelar Christa B. Allen rollen som barn. Christa B. Allen spelade även en yngre version av Garner i filmen Ghosts of Girlfriends Past.

Annons

Jean Gray i Dark Phoenix

jean gray i dark phoenix

I Dark Phoenix spelas karaktären Jean Gray av Sophie Turner som tonåring, och av Summer Fontana som barn. Hårfärgen, ögonfärgen och ansiktsdragen gör att castingvalet var extremt lyckat.

Foto och källa: Buzzfeed

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons