Artikeln innehåller reklamlänkar

Shopping: 8 riktigt snygga och praktiska skötväskor

Snygga skötväskor

Dags för bebis? Att byta sin favorithandväska mot en skötväska kan kanske kännas lite tråkigt till en början, men en smart och rymlig väska underlättar onekligen livet som småbarnsförälder. Här är åtta bevis på att en skötväska absolut kan vara chic.
26 september, 2019

Många kan tycka att en skötväska är en dyr och onödig utgift. Men faktum är att den här väskan kommer att vara din ständiga accessoar och följeslagare under flera år – och dubbla den tiden om du får fler barn.

Vad är skillnaden på en skötväska och en vanlig handväska?

Skötväskor har många små smarta fack, anpassade för saker man ofta behöver, som blöjor, flaskor, nappar och så vidare. De har dessutom ofta ett medföljande hopvikbart underlägg för akuta blöjsituationer – och sådana kan du vänta dig gott om.

De har dessutom naturliga fästen för att hänga väskan på barnvagnen.

8 fina och rymliga skötväskor för fashionistan

1. Blommig skötväska, Elodie details

Söt skötväska för den mer bohemiskt lagda föräldern. Material: Polyester med detaljer i läder. Finns att köpa här. (länk till Ellos)

2. Skötväska i läder, Storksack

För dig som letar efter en exklusiv skötväska som ser ut som en vanlig handväska. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

3. Skötväska med handväsklook, Bjällra of Sweden

Ännu en skötväska som designmässigt ser ut som en ”vanlig” handväska. Material: Polyester med quiltad look och läderdetaljer. Finns att köpa här (länk till Apprl).

4. Randig senapsgul skötväska, Liewood

Den senapsgula färgen har varit populär länge och i kombination med klassiska ränder är det här en både tidlös och trendig skötväska. Material: 100 procent ekologisk bomullscanvas. Finns att köpa här.

5. Zebramönstrad skötväska, Elodie details

Det här mönstret har hängt med i Elodies sortiment i några år – men djurmönstrat blir ju aldrig otrendigt! Material: Nylon med läderdetaljer. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

6. Skötväska med ryggsäcksfunktion, Skip hop

Smart väska som funkar lika bra som ryggsäck som på vagnen. Rymmer mer än den nätta utsidan ger sken av. Material: Textil med detaljer av läderimitation. Finns att köpa här. (länk till Ellos)

7. Plommonfärgad skötväska, Elodie details

Snygg och diskret på en och samma gång är den här vinröd-lila skötväskan med smarta fack på både insidan och utsidan. Material: Polyester och läder. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

8. Diskret mönstrad skötväska, Littlephant

En modern klassiker med mönster i diskreta färger. Gjord i slitstark bomullsväv med handtag i naturfärgat läder. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

Läs mer:

Vad behöver man ha i skötväskan? 18 smarta tips och köp

20 saker du kommer vilja ha hemma när du får bebis

19 appar alla blivande mammor och pappor behöver