Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

7 roliga behind the scenes-detaljer från kända sexscener

14 feb, 2022 
AvMalin Ny
sexscener detaljer
Om du har sett serierna Normal People och Bridgerton minns du definitivt de många sexscenerna. Här är sju roliga detaljer från intima scener vi minns.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
10 kändisar med deras okända föräldrar

Sexscener är ganska vanliga i filmer och serier, och vissa är mer minnesvärda än andra. En riktigt bra kärleksscen kan göra en film magisk, medan en dålig och överspelad variant nästan kan förstöra en hel filmupplevelse.

Att spela in sexscener är dock sällan särskilt romantiskt för skådespelarna. Ofta spelas de in inför ett helt filmteam, och det verkar definitivt kunna bli en del stela och obekväma ögonblick.

Här är sju roliga behind the scenes-detaljer från kända sexscener i filmer och serier!

Annons

Normal People

normal people

Under inspelningarna av serien Normal People fick Paul Mescal och Daisy Edgar-Jones ha på sig en gelé, kallad "Egyptian Magic," under de mer atletiska sexscenerna då det skulle se ut som om de svettades på riktigt. När skådisarna sedan skulle dela på sig efter scenerna gjorde gelén att det skapades ett "riktigt högt pruttljud" enligt Paul, och han och Daisy kunde inte sluta skratta när det hände varje gång.

Fifty Shades of Grey

fifty shades of grey

Under Fifty Shades of Grey-filmerna bar Jamie Dornan en så kallad "wee bag" vars syfte var att dölja penisen under sexscenerna med Dakota Johnson. När han tog av sig den märkte han dock att det stod "Inmate #3," innanför den, vilket innebar att någon hade använt den innan honom, i en annan produktion.

Annons

Bridgerton

bridgerton

Den första scenen som Phoebe Dynevor och Regé Jean-Page spelade in tillsammans för den första säsongen var när deras karaktärer Daphne och Simon har sex i biblioteket.

– Den var ganska intensiv, minst sagt, har Phoebe sagt i efterhand om scenen.

Alla sexscener i serien övades in i flera veckor innan inspelningarna tillsammans med en intimitetskoordinator, Lizzy Talbot.

The Favourite

the favourite

Skådespelerskan Emma Stone var supernervös när hon skulle spela in en intim scen med Olivia Colman för filmen The Favourite, och Olivia Colman bestämde sig för att skoja lite med Stone under scenen. Innan de spelade in den hade nämligen Olivia lagt en stor, blöt disksvamp mellan sina ben, så när Emma sträckte in handen under Olivias klänning kände hon en blöt svamp och blev minst sagt förvånad.

Annons

Pam & Tommy

pam tommy

I nya serien Pam & Tommy finns det en scen där Tommy Lee, spelad av Sebastian Stan, pratar med sin penis vars röst görs av Jason Mantzoukas. Som väntat var inspelningen av scenen något obekväm, och på inspelningen var det fyra personer som jobbade med att få till en animatronisk penis medan Sebastian var helt naken. Scenen tog flera timmar att filma.

– I slutet av scenen behandlade jag det som att det var en intim konversation som man har med sin kompis när man håller på att bli kär, har han sagt om scenen.

Annons

The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 1

the twilight saga

Att filma den berömda sexscenen mellan Bella och Edward i The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 ska inte ha varit den roligaste upplevelsen, enligt skådisarna själva. Kristen Stewart och Robert Pattinson har tidigare berättat att scenen tog en evighet att filma, och sedan blev de även tvingade att filma en hel del närbilder i flera timmar. Kristen Stewart berättade också att hon och Robert visste hur episk scenen var tvungen att bli vilken gjorde den till en "plåga" att spela in.

Annons

Passengers

passengers

Jennifer Lawrences allra första sexscen var i Passengers med Chris Pratt och hon har erkänt att hon blev väldigt berusad innan hon filmade in den. Själva tanken på att spela in scenen blev så läskig för henne att hon tog ett par drinkar och var därför "otroligt bakis" när de sedan skulle spela in scenen den dagen.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons