Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Den här sexleksaken bör du skaffa – baserat på ditt stjärntecken

28 maj, 2021 
AvMalin Ny
sexleksaken du ska skaffa baserat på ditt stjärntecken
På jakt efter den ultimata sexleksaken? Varför inte vända dig till stjärnorna? Här är prylen du bör införskaffa baserat på ditt stjärntecken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 tekniker som gör sexet skönare för kvinnanBrand logo
4 tekniker som gör sexet skönare för kvinnan

Om du gillar astrologi vet du hur mycket stjärnorna påverkar alla aspekter av våra liv, och det gäller även vår sexualitet. Det kan handla om allt från vad vi tycker om hos en partner till saker vi föredrar i sängen och vilken sexleksak vi vill använda.

Här är sexleksakerna som passar dig och ditt stjärntecken bäst:

OXE (20 APRIL–21 MAJ)

Oxen är känd för att vara envis, men även väldigt romantisk. En We-Vibe Sensations passar därför utmärkt att använda själv eller tillsammans med en partner.

Annons

TVILLING (22 MAJ–21 JUNI)

Tvillingen är nyfiken och äventyrlig av sig, och därför passar en b-Vibe Triplet utmärkt för dem.

KRÄFTA (22 JUNI–22 JULI)

Eftersom kräftor är känsliga och omhändertagande och också vill dela allt med sin partner, är en Eva II det givna valet eftersom den fokuserar både på din egen och din partners njutning.

Annons

LEJON (23 JULI–22 AUGUSTI)

Lejonet älskar att ta hand om personer i sin närhet och att få dem att känna sig trygga. Men de har också ett relativt stort ego som tycker att de endast förtjänar det bästa, vilket gör att valet av sexleksak faller på Hitachi Magic Wand.

JUNGFRU (23 AUGUSTI–22 SEPTEMBER)

Eftersom jungfrun ofta är både oskuldsfull och praktisk passar en Gigi 2 bäst då den helt enkelt gör vad den ska på ett så effektivt sätt som möjligt.

Annons

VÅG (23 SEPTEMBER–22 OKTOBER)

Vågen älskar allt som har med skönhet att göra, så för att maximera njutningen krävs en snygg sexleksak. En Crave Vesper passar därför utmärkt.

SKORPION (23 OKTOBER–22 NOVEMBER)

Skorpioner vill gärna ta reda på exakt hur allt fungerar, och hoppar gärna över de enkla sexleksakerna till förmån för någon mer avancerad. En Njoy Pure Wand passar deras utforskande sida.

Annons

SKYTT (23 NOVEMBER–21 DECEMBER)

Den självsäkra skytten vågar testa den allra mest kraftfulla sexleksaken som kan användas överallt på erogena zoner, det vill säga Eroscillator 2 Plus.

STENBOCK (22 DECEMBER–19 JANUARI)

Stenbockar är kända för att vara ambitiösa och söker sig gärna till en leksak som är komplicerad. Den innovativa Hello Touch passar perfekt in i en stenbocks värld.

Annons

VATTUMAN (20 JANUARI–18 FEBRUARI)

Vattumannen är öppensinnad och är verkligen den som vågar testa något helt nytt. En Club Vibe 3.OH Hero, som har en tillhörande fjärrkontroll, kan tas med överallt vilket passar vattumannens äventyrliga sinne extra bra.

FISK (19 FEBRUARI–20 MARS)

Även om en del stjärntecken rentav skulle håna sexleksakerna från Chakrubs, som är gjorda av rosenkvarts, älskar den intuitiva fisken lugnet som kommer med dem.

Annons

VÄDUR (21 MARS–19 APRIL)

Vädurar är tävlingsinriktade och älskar att ha rätt. En Womanizer Starlet, som är känd för att vara bäst när det kommer till att framkalla en orgasm, är därför det givna valet.

Foto: TT

Källa: Bustle

Annons