Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Sexiga filmscener – som inte innehåller något sex

14 dec, 2021 
AvMalin Ny
little women
Little Women, Familjen Bridgerton och Stolthet och fördom innehåller en hel del sexiga ögonblick. Vi har listat de hetaste som inte innehåller sex överhuvudtaget.
Annons
7 skådisar som utfört egna stunt och skadat sig riktigt illaBrand logo
7 skådisar som utfört egna stunt och skadat sig riktigt illa

När det kommer till sexiga filmögonblick tänker nog många att de måste innehålla sex, men det finns faktiskt en hel del godbitar där kemin lyser igenom trots att noll kroppsvätskor byts.

Här är sexiga filmscener som inte innehåller sex överhuvudtaget!

Little Women (2019)

little women

Little Women innehåller en del laddade ögonblick och scenen när Laurie hjälper Amy att ta av sitt förkläde är definitivt en av de hetaste.

Annons

Brokeback Mountain (2005)

brokeback mountain

Brokeback Mountain var totalt banbrytande när den släpptes och innehöll flera oförglömliga scener. En av de är när Jack håller om Ennis i tältet.

Stolthet och fördom (2005)

stolthet och fördom

Om du gillar romantiska filmer har du garanterat inte missat Stolthet och Fördom. I versionen från 2005, den med Keira Knightley och Matthew Macfadyen, finns det ett ögonblick som är extra fint och det är när Mr. Darcy förklarar sin kärlek för Elizabeth i hällande regn.

Annons

Game of Thrones (2011)

game of thrones

Seriefavoriten Game of Thrones innehåller en del vågade sexscener men ett av de mest laddade ögonblicken, som inte innehöll sex, var när Brienne återvände för att lämna tillbaka "Oathkeeper" till Jaime men vägrade och sa att "den alltid kommer att vara hennes".

Skam (2015)

skam

I den andra säsongen av Skam fick vi se när William och Noora blev kära i varandra, och givetvis fanns det en del laddade scener. Bland annat när William och Noora ligger i sängen och han drar sina fingrar igenom hennes hår.

Annons

Bring It On (1999)

bring it on

I nästan kultförklarade rullen Bring It On finns det en scen när karaktärerna Torrance och Cliff borstar sina tänder, och även om du har rejäl bacillskräck kan du se att stämningen nästan är elektrisk dem emellan.

Familjen Bridgerton (2020)

familjen bridgerton

Familjen Bridgerton innehåller en del godbitar när det gäller sexiga scener. En av dem som inte innehåller kroppsvätskor överhuvudtaget är när Simon och Daphne tar varandra i hand när de tittar på hans mammans favorittavla.

Annons

13 snart 30 (2004)

13 snart 30

Matty och Jenna i 13 snart 30 har helt klart kemi och extra tydligt blir det den gången när Matty smeker Jennas hår medan de dansar i en plåtning för Poise.

Foto: TT

Artikelinspiration: Buzzfeed

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons