Serietips för regniga sommardagar

Serietips i sommar

It's a Sin, Thunder in My Heart och The Little Drummer Girl är tre tips på serier som passar perfekt att streama när sommarvädret inte är på topp. Spana in fler titlar här!
21 juni, 2022
VIDEO: Serietips för regniga sommardagar
0:51

Efter reklamen: VIDEO: Serietips för regniga sommardagar

(0:51)

Slå på ljud

På jakt efter en spännande serie att titta på? Då ska du definitivt läsa vidare! Här listar vi flera sevärda titlar som gör sig extra bra en regnig sommardag.

Tips på serier att titta på i sommar

The Sinner

Golden Globe-nominerad thrillerserie med bland annat Jessica Biel och Bill Pullman. Följ den pensionerade polisen Harry Ambrose när han löser spännande kriminalfall. Sammanlagt finns fyra säsonger tillgängliga.

Går att streama på: Netflix

It's a Sin

Hjärtskärande miniserie i fem avsnitt som skildrar 80-talets aidskris. Under berättelsens gång får vi följa tre killar som går från främlingar till nära vänner och som är fast beslutna att leva och älska mer än någonsin.

Går att streama på: HBO Max

Kärlek & anarki

Hyllad dramaserie skapad av Lisa Langseth. Handlar om en konsult och en it-tekniker som inleder en flörtig lek som minst sagt utmanar samhällsnormerna. Sammanlagt finns två säsonger tillgängliga.

Går att strama på: Netflix

Thunder in My Heart

Gripande dramaserie med Amy Deasismont som både regissör och skådespelare. Handlar om 22-åriga Sigrid som brottas med vuxenlivets oväntade krav samtidigt som hon försöker hitta sig själv. Hittills finns en säsong tillgänglig, nummer två planeras ha premiär under 2023.

Går att streama på: Viaplay

Ozark

Prisad dramathriller med bland annat Julia Garner och Sofia Hublitz. Följ en finansiell rådgivare som släpar sin familj från Chicago till Missouri Ozarks, där han måste tvätta pengar för att blidka en drogboss. Sammanlagt finns fyra säsonger tillgängliga.

Går att streama på: Netflix

The Little Drummer Girl

Dramaserie med bland annat Florence Pugh och Alexander Skarsgård. Berättelsen är baserad på John le Carrés roman med samma namn och utspelar sig på sent 70-tal då en brittisk skådis rekryteras som dubbelagent av den israeliska underrättelsetjänsten.

Går att streama på: HBO Max

Scandal

Dramaserie om Oliva Pope som arbetat som medieansvarig för USA:s president men valt att lämna Vita huset och öppna egen firma. Hon och presidenten har haft en kärleksaffär och även om de längtar efter att vara tillsammans kommer deras karriärer alltid i första hand. Sammanlagt finns sju säsonger tillgängliga.

Går att streama på: Disney+

Foto: TT

SE OCKSÅ: 5 Netflixserier vi ser fram emot 2022
1:11

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 Netflixserier vi ser fram emot 2022

(1:11)

Slå på ljud