Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

5 tv-serier som började starkt men slutade ganska dåligt

22 dec, 2021 
AvMalin Ny
greys anatomy
Grey's Anatomy, Glee och Riverdale. Här är serierna som lovade mycket men inte lyckades ända in i mål.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsinBrand logo
6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin

Vi fattar - det är inte helt lätt att producera en serie som lyckas hålla oss intresserade hela vägen. Men ibland blir besvikelsen extra stor, och speciellt när en produktion är så lovande i början.

Här är serierna som började bra men som mer eller mindre urartade totalt!

Riverdale

riverdale

Den första säsongen av Riverdale var väldigt lovande med en fin intrig och intressanta karaktärer. Men helt plötsligt började serien urarta en aning och seriemördare och sekter kom in i handlingen.

Annons

The Walking Dead

the walking dead

Även de första säsongerna av The Walking Dead var strålande, men många menar att briljansen slutade abrupt när serien introducerade kung Ezekiel och hans lejon till husdjur. Plötsligt började serien att kännas som en surrealistisk såpopera och handlingen blev svår att följa med i.

Designated Survivor

designated survivor

Designated survivor spårade tyvärr ur efter första säsongen. Till exempel lät man viktiga karaktärer dö i den tredje säsongen, och i ett avsnitt presenterades ett nytt virus, som gjorde alla icke-vita personer sterila, in i handlingen.

Annons

Glee

glee

De första 13 avsnitten av Glee var geniala och handlade om utstötta personer och underdogs. Efter det, och efter att showen blev otroligt populär, förlorade den sin ursprungliga charm. Till slut blev de tvungna att ha med varje låt som var inne just då, och ta upp alla aktuella problem, vilket blev tröttsamt till slut.

Grey's Anatomy

greys anatomy

Länge älskade vi Grey's Anatomy, men efter ett tag blev det lite tjatigt att se karaktärerna gå igenom totala katastrofer varenda säsong med allt från flygplanskrascher till hjärntumörer.

Foto: TT

Artikelinspiration: Buzzfeed

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons