Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

6 seriepar som gick från fiender till kärlekspar

16 jul, 2021 
AvMalin Ny
AvMalin Ny
blair dan
Leslie och Ben i Parks and Recreation, Haley och Nathan i One Tree Hill. Här är paren från tv-serier som började som ovänner.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Seriepar som gick från fiender till kärleksparBrand logo
VIDEO: Seriepar som gick från fiender till kärlekspar

Kärlek börjar alltid med bråk heter det ju, och i tv-seriernas värld är det inte sällan populära par är allt annat än vänner när de först träffas.

Här är serieparen som gick från fiender till kärlekspar!

Leslie och Ben i Parks and Recreation

leslie ben

Så fort Ben kom in i bilden i Parks and Recreation kände sig Leslie hotad, men allt eftersom utvecklades deras relation till något riktigt fint, och att se hur de alltid stöttar varandra gör att de har en speciell plats i våra hjärtan.

Annons

Will Graham och Hannibal Lecter i Hannibal

will hannibal

Will och Hannibal slutar i princip aldrig att försöka döda varandra, till och med i slutet, trots att de egentligen är kära i varandra. De flesta kan nog också hålla med om att det sätt deras relation slutade på i serien var riktigt hjärtskärande.

Emma och Hook i Once Upon a Time

emma hook

Emma och Hook i Once Upon A Time hade en kemi som inte gick av för hackor, och tittarna älskade att se paret gå från att flirta till att försöka döda varandra till att vara gifta och skaffa barn.

Annons

Klaus och Caroline i The Vampire Diaries

klaus caroline

Klaus och Caroline i The Vampire Diaries gick från att hata varandra till att respektera och älska varandra, och många anser att deras relation inte fick det slut den förtjänade.

Blair och Dan i Gossip Girl

blair dan

Om det är några som verkligen startade som ovänner var det Blair och Dan i Gossip Girl. En hel del fans har svårt för att manusförfattarna bakom serien ens valde att de skulle bli ett par, medan andra fullkomligt älskade det.

Annons

Haley och Nathan i One Tree Hill

haley nathan

Mångas favoritseriepar genom alla tider är Haley och Nathan i One Tree Hill, och en del kanske har glömt att paret egentligen var ovänner från början. Nathan började hänga runt Haley enbart för att göra Lucas sur, och Haley gick bara med på att hjälpa honom om han lämnade Lucas ifred. Resten är som sagt tv-seriehistoria.

Foto: TT

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons