Semestra på den ultimata partybåten i sommar

Semestra på den ultimata partybåten i sommar

Glöm bastuflotten – förgyll partyresan med tjejerna på det flytande lyxhotellet Anthenea!
04 augusti, 2020
7 svenska öar att uppleva i sommar
Slå på ljud

Den här sommaren vill många semestra i avskildhet. Kanske är det ändå dags att sluta romantisera hajker med ilande träningsvärk och alldeles för tung packning, samt sommarstugor med utedass och myggjakt innan sänggående?

För let’s face it – vem skulle inte välja att bocka av semesterveckorna på det flytande lyxhotellet Anthénea i stället? Partybåten med stort P! Här bjuds du på en fantastisk 360 graders vy över havet, med fönster av fiberglas som låter dig se ner i det klara vattnet.

Semester á la James Bond

Lyxkapseln är inredd med en extra stor rund säng samt ett runt badkar där du kan välja att bada i sötvatten eller havsvatten. Bakom designen står arkitekten Jean-Michel Ducancelle, som hittade inspirationen från James Bonds flytande kapsel i filmen The Spy Who Loved Me från från 1977.

Så för er som har en förkärlek till 007 är det här bokstavligen den våta drömmen. På toppen finns en härlig, öppen sittgrupp som rymmer upp till 12 personer, där du kan njuta av solen uppe på däck.

Snäll mot miljön

Men nu tänker ni, vad är nackdelen? Denna lyxpärla måste ju spy ut både det ena och det andra som förorenar våra hav. Men det fantastiska är att en cylinder inte har någon baksida! Det är en helt ekovänlig båt som drivs av solenergi som har sitt egna reningssystem, det som släpps ut i havet är alltså helt rent vatten!

Om du vill checka in på den flytande lyxcylindern avgår den från den långa kustlinjen vid Côte de Granit Rose som löper mellan England och Frankrike. Men självklart planerar du din egen rutt.

Om det inte vore nog, så kanske du känner efter semesterns slut, att du inte kan leva utan denna godbit – då kan du köpa ditt alldeles egna mobila hem på vatten!

Foto: @_anthenea_

Källa: anthenea.fr

LÄS MER:

Apparna som gör din semester i Sverige till en upplevelse

Maxa semesterkänslan på Sveriges bästa beachhotell

Semester i Sverige? Här är 17 pärlor att uppleva i sommar