Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Se (och hör!) Loreens MAGISKA version av Metallicas världshit!

15 jun, 2018 
AvJohanna Lejon
I går var det dags för utdelning av Polarpriset i Stockholm. På scenen framförde artisten Loreen en helt otrolig version av Metallicas superhit "Nothing else matters".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Polar music prize instiftades 1989 av Stig ”Stikkan” Andersson. Priset är ett internationellt musikpris och har tidigare år delats ut till artister som Bruce Springsteen, Björk och B.B. King. Årets pristagare är Metallica och Afghanistan National Institute of Music.

Polarpriset har blvit känt för de otroliga covers svenska artister gjort på pristagarnas låtar. Vi minns väl alla First Aid Kits fantastiska version av Patti Smiths Dancing Barefoot 2011? Eller då Max Martins dotter inte lämnade ett öga torrt?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Årets Polarpriskonsert var givetvis inget undantag. Loreen framförde en helt oerhört stark version av Metallicas gamla världshit Nothings else matters.

Se – och hör – den nedan!

Läs också:

Så klädde sig Loreen på Polarpriset 2018 – se artistens alla ombyten

Det bar Victoria, Madeleine och Sofia på Polarpriset

Polarpriset 2018: Gästerna på röda mattan ??

Foto YouTube

Annons