Se nya bilderna på HELA kungafamiljen – med alla småprinsar och prinsessor

20 jul, 2016 
AvJoel Linde
Det verkar inte ha varit helt lätt att fotografera hela kungafamiljen, nu när det är så många småbarn med i bilden. Men till slut gick det, och resultatet blev väldigt fint!
Annons

Kungafamiljen har utökats snabbt de senaste åren, och nu finns inte mindre än fem små prinsar och prinsessor. De två yngsta medlemmarna är prins Oscar, som föddes i mars, och prins Alexander, som kom så sent som i april.

De andra är prins Nicolas, 1 år, prinsessan Leonore, 2 år, och prinsessan Estelle, 4 år.

Dessa bilder togs när familjen för första gången samlades på Sollidens slott på Öland, och det verkade inte ha varit helt lätt att få alla barn att titta in i kameran, eller åtminstone hålla sig stilla.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Här håller de små sig på rätt plats, men då är det i stället Leonore som känner för en liten runda i trädgården. Estelle är ordentligt drillad vid det här laget och ser mest ut att invänta fotoblixtarna.

Leonore på väg tillbaka…

Alla på plats!? Bra, då kör vi!

Till slut blev det en väldigt fin familjebild!

Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Annons