Se när ELLEs Cia Jansson kommenterar kronprinsessan Victorias klädval i SVT

17 jul, 2017 
AvELLE -redaktionen
I fredags fyllde kronprinsessan Victoria 40 år. ELLEs chefredaktör Cia Jansson fanns på plats under sändningen i SVT, för att kommentera kronprinsessans klädval.
Annons

I fredags var det stor baluns i Stockholm – och på Öland. Kronprinsessan Victoria fyllde 40 år och firades med pompa och ståt. Under sändningen i SVT fanns ELLEs chefredaktör Cia Jansson på plats tillsammans med Mark Levengood vid soliga Skeppsbron i Stockholm, för att kommentera kronprinsessans klädval, och hållbara modetänk.

Cia mindes särskilt när Victoria, under prinsbröllopet 2015, bar en klänning från H&M:s Conscious Exclusive-kollektion.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Verkligen ett statement, slog hon fast i sändningen.

Också i Expressen TV och TV4 fanns ELLE på plats, Johanna Lejon kommenterade Victorias stil och klädval i Expressen samt talade om hennes roll som kronprinsessa och vad som sker nu, efter 40-årsdagen, i hennes liv.

Se klippet nedan.

Foto SVT

Annons