Se Meghan Markle och prins Harrys officiella bröllopsbilder

Se Meghan Markle och prins Harrys officiella bröllopsbilder

Med tre officiella bröllopsbilder tackar det nygifta paret prins Harry och Meghan Markle nu för gratulationerna under deras bröllopsdag i helgen.
21 maj, 2018

Nu delar brittiska hovet och fotografen med sig av de officiella bröllopsbilderna från prins Harry och Meghan Markles bröllopsdag.

I ett gemensamt uttalande säger det nygifta paret att de ”känner sig så glada och nöjda över att kunna dela sin dag med alla dem som samlades i Windsor och de som tittade på tv runt om i Storbritannien, det brittiska samväldet och i världen”.

Fotografierna är tagna på Windsor Castle av modefotografen Alexi Lubomirski, som även tog parets förlovningsbilder.

På sitt Instagramkonto skriver han att det ”varit en otrolig ära och ett privilegium att få dokumentera hertigen och hertiginnan av Sussex inspirerande resa av kärlek, hopp och familj: från förlovningsbilderna, hela vägen genom till de officiella bröllopsbilderna och familjeporträtten i lördags. Detta har varit ett vackert kapitel i min karriär och i livet, som jag med stor glädje aldrig kommer att glömma”.

Meghan och prins Harrys bröllopsbild

På denna bild är alla brudnäbbbar, prins Charles och Camilla, drottning Elizabeth och prince Philip, Doria Ragland, Kate och Will samlade.

Det nygifta paret och fotografen lyckades få nästan alla tio brudnäbbar att titta in i kameran.

Läs mer:

8 gånger Meghan Markle och Harry valde att hylla och hedra Diana under sin vigsel

Meghan Markles brudklänning kom från Givenchy haute couture

Meghans kvälls-bröllopsklänning – en dröm av Stella McCartney