Se Meghan Markle och prins Harrys fina mors dag-hyllning till Diana

Se Meghan Markle och prins Harrys fina mors dag-hyllning till Diana

Den vackra Instagrambilden hyllar världens mammor i allmänhet, men en särskild mamma i synnerhet.
13 maj, 2019

Den 6 maj klockan 05.26 kom han så äntligen till världen – Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Pojken är prins Harry och Meghan Markles första barn och vägde drygt 3,26 kilo vid nedkomsten.

”Vi är glada att berätta att Hertigen och hertiginnan av Sussex har välkomnat sitt förstfödda barn under den tidiga morgonen den 6 maj” skrev det brittiska hovet när födseln tillkännagavs på det nystartade Instagramkontot @sussexroyal.

Kort därefter publicerades den första bilden på lille Archie och i går var det dags igen. Under söndagen inföll mors dag i bland annat USA, något som uppmärksammades av prins Harry och Meghan Markle.

I en ny bild på Instagram ses hur Archies små bebisfötter vilar i Meghans handflata:

”I dag hyllar vi alla mammor. Dåtidens, nutidens och de som komma skall. För evigt ska vi också minnas de som inte längre är med oss”, står det bland annat i inlägget.

Det kungliga paret har också vävt in en vacker hyllning till prins Harrys mor Diana i bilden, som avled i en bilolycka den 31 augusti 1997. Bakgrunden täcks nämligen av förgätmigej, vilket var prinsessan Dianas favoritblommor.

Bilden har redan fått över 1,8 miljoner likes och kommentarsfältet fylls nu av följare som skickar sina mors dag-gratulationer till den nyblivna mamman.

”Det här är så vackert”, står det i en av kommentarerna.

Läs mer:

Harry och Meghans son har fått sitt namn – det ska han heta

Äntligen! Här är första bilden på prins Harrys och Meghans son

Därför blir Harry och Meghans son inte prins

Meghan Markles fina mamma-halsband – här köper du det

Foto: TT