Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Se John Legend och Chrissy Teigens lyxvilla i Hollywood OCH takvåning i New York

23 apr, 2020 
AvNina Nyström
John Legend och Chrissy Teigen
John Legend och Chrissy Teigen har köpt en ny lyxvilla i Hollywood OCH en takvåning i New York – se bilderna från hemmen här.
Annons
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärerBrand logo
Kändisar som lämnat Hollywood för nya karriärer

”Vad ska vi göra med alla pengar?” är ett dilemma som vissa har. Och fastigheter brukar vara bra investeringar, något sångaren John Legend och modellen och influencern Chrissy Teigen tagit fasta på. Den senaste månaden har powerparet köpt inte bara en, utan två nya bostäder.

Ett av husen är en lyxvilla i West Hollywood i Los Angeles, värd över fem miljoner dollar. Huset är byggt i en modern, naturnära nyfunkisstil med stora fönster. Planlösningen är öppen och ljus och de stora fönstren gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut.

John Legend och Chrissy Teigens nya hus, vardagsrum

Öppet kök och stora dörrar ut mot terassen. Inredningen går i lugna färger.

Annons
John Legend och Chrissy Teigens nya hus i Hollywood

Huset är inte enormt, med kändismått mätt, och trädgården ganska blygsam. Men så ligger det också inträngt mitt i myllret i populära West Hollywood. Ändå finns det flera mysiga uteplatser, en liten gräsmatta och en pool att svalka sig i. Vi skulle trivas!

Pool, brasa och tv-mys i ett.

John Legend och Chrissy Teigens nya hus, sovrum

Huset har fyra sovrum och fyra badrum.

Annons
John Legend och Chrissy Teigens nya hus, badrum

Och – då ska man veta att paret bara några veckor tidigare köpt en takvåning i Nolita, i New York, värd åtta miljoner dollar. OCH att de råkar äga lägenheten precis bredvid sedan tidigare, värd ännu lite mer.

John Legend och Chrissy Teigens nya lägenhet i New York

Lägenheten på Manhattan bjuder på en klassisk New York-look, med spröjsade fönster, franska balkonger och innerväggar i tegel. Det finns dessutom två eldstäder och en stor trädäckad takterass med utekök och en fantastisk utsikt.

Annons
John Legend och Chrissy Teigens nya lägenhet i New York, vardagsrum

Här är stilen mer rustik.

John Legend och Chrissy Teigens nya lägenhet i New York, vardagrsrum

En modern inredning balanserar upp väl.

Hemma hos John Legend i New York, kök

Stilrent kök och vackra fönster.

Annons
Hemma hos John Legend i New York, sovrum

Här sover man nog gott.

Det är inte allt. De här bostäderna är förmodligen tänkta som ”extrahem”, eftersom paret också äger ett större, ännu dyrare hem uppe i Beverly Hills, värt ungefär det dubbla, som de köpte av Rihanna för fyra år sedan. Kanske kommer de nya fastigheterna att fungera som övernattningshem, arbetslokal eller som en elegant inspelningsplats för Chrissy Teigens kommande matlagningsshow?

Foto: TT

Källa: L.A Times

LÄS MER:

Annons