Se familjen Obamas sista julpynt i Vita huset – och det är allt annat än diskret

05 dec, 2016 
De låter det inte bli tråkigt – om vi säger så.
Annons

Årets juldekorationer i Vita huset visades för upp för press redan i november och i år har det inte sparats på krutet.

Det finns otaliga mängder granar, julgranskulor och glitter i Vita husets alla rum och hörn. Familjens hundar Sunny och Bo har gjorts till enorma statyer av 25 000 pompoms av garn och det finns flera snögubbar iklädda hattar, öronmuffar och halsdukar. I ett av rummen finns en nötknäppare i mänsklig storlek och i biblioteket finns granar skapade av pennor och kritor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det finns även flera pepparkakshus gjorda i lego som pryder bord och hänger i granarna. Även själva Vita huset finns byggt i miniatyrformat som pepparkakshus. I en av flyglarna hänger 7500 band i olika färger från taket och det finns ”julklappar” staplade på varandra som enorma pelare.

Temat för årets dekorationer är ”The Gift of the Holidays” (på svenska ungefär ”Gåvan av högtiden”). Temat reflekterar glädjen i att ge och få, men även livets gåvor i form av vänner, familj, utbildning och hälsa, enligt ett uttalande från Michelle Obamas stab.

Annons

Ta en titt på en del av dekorationerna nedan.

FLER JULARTIKLAR:

 

Annons