Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Se den bortklippta Harry Potter-scenen som får Emma Watson att skämmas

10 mar, 2017 
AvAnaïs González Cruz
Under inspelningen av "Harry Potter och de vises sten" hade Emma Watson en liten ovana som orsakade en del problem. "Jag var en sån loser", säger hon i talkshowen "Jimmy Kimmel Live".
Annons

I veckan var Emma Watson gäst hos Jimmy Kimmel för att snacka om den nya Disneyfilmen Skönheten och Odjuret. Då passade programledaren på att spela upp ett riktigt gammalt klipp från filmen Harry Potter och de vises sten.

I klippet ser vi en en urgullig, nioårig Emma fokusera stenhårt på replikerna i en scen med Daniel Radcliffe och Rupert Grint. Men scenen klipptes bort då hon var lite FÖR fokuserad – och mimade skådiskollegornas repliker.

– Du kanske skrattar, men det här är rätt traumatiskt för mig, berättar Emma generat för Jimmy Kimmel och fortsätter:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det ledde till en del problem eftersom jag förstörde en massa tagningar! Jag var en sån loser, jag älskade verkligen böckerna och ville bara göra ett bra jobb, men jag gick in lite för hårt.

Så himla sött tycker vi!

Foto Jimmy Kimmel Live!/Youtube

Annons