Satisfyer släpper adventskalender – här kan du köpa den

21 okt, 2021 
AvBaaam Redaktionen
AvRedaktionen ELLE
Satisfyer adventskalender 2021
Är du en av alla trogna Satisfyer-fans? Grattis – då kan du avnjuta 24 luckor från sexleksaksmärket fram till jul eftersom de nu lanserar en adventskalender för allra första gången.
Annons

Det finns sexleksaker – och så finns det Satisfyer, eller Womanizer som den också kallas. Sexleksaken som tog klitorisbärares värld med storm för ett par år sedan och till och med fick en egen dokumentär på SVT om sin revolutionerande förmåga att snabbt stimulera till orgasm – med orgasmgaranti!

Lufttrycksvibratorerna är anpassade efter kroppen på de som använder dem och är oberoende av kuk eller tungor, säger sexologen Tanja Suhinina i SVT-dokumentären Orgasmgarantin från 2019.

Det finns flera varianter av Satisfyer men gemensamt för de alla är att de stimulerar med pulserande tryckvågor som ger en sugande känsla ända till klimax. Och nu när du inte trodde det kunde bli bättre lanserar Satisfyer för första gången en alldeles egen adventskalender, med 24 pirrande luckor hela vägen till julafton.

Kalendern beskrivs som perfekt både för paret eller singeln och bakom varje lucka döljer sig allt från soft bondage-tillbehör till vibratorer och interaktiva appleksaker. Extra plus i kanten för kalenderns eleganta design som gör den allt annat än pinsam att ha framme.

Annons

Här kan du köpa Satisfyer adventskalender 2021

satisfyer adventskalender 2021
Klicka på bilden och kom direkt till Satisfyers adventskalender 2021 – full av sexleksaker.
5 ovärderliga karriärtips från våra favoritkaraktärerBrand logo
5 ovärderliga karriärtips från våra favoritkaraktärer

Se mer:

Annons