Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Sandra Beijer flyttar sin blogg till elle.se!

10 jan, 2018 
AvLisa Arnell
Sandra Beijer flyttar sin blogg till ELLE.
En kul nyhet för alla läsare – och oss: Superbloggaren och författaren Sandra Beijer hittar du från och med idag här på elle.se!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För de flesta av er läsare är Sandra ett välkänt ansikte och en uppskattad, både bloggare och författare. Bloggen startade hon för 13 år sedan, idag är den en av landets största och mest populära. Från och med idag hittar du den på sandrabeijer.elle.se.

– Jag kommer att fortsätta i samma stil som vanligt med en mix av kläder, fest, feminism, böcker och allt det jag tycker om. Samt många roliga och spännande samarbeten som jag redan har i görningen med ELLE, säger Sandra.

En förebild

För oss på ELLE är Sandra en drömrekrytering. Hon är en av de mest erfarna bloggprofilerna och är både ett föredöme och en inspirationskälla för många andra bloggare. Sandra är unik i sitt språk och tilltal och sätter ord på känslor som få andra kan och lyckas med, hon är en modern Edith Södergran för alla millennials.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Sandra är även en av fyra nominerade till årets look på ELLE-galan 2018 (tillsammans med Thomas Sekelius, Kosovare Asllani och Loreen). Priset delas ut på ELLE-galan den 19 januari.

Senare idag lanserar vi ytterligare en blogg här på sajten – håll utkik i våra kanaler så missar du inget!

Besök bloggen här >

Annons