Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Juleskum 2021 – Så smakar årets skumtomtar

17 aug, 2021 
Årets skumtomtar 2021
Skumtomtar är en självklar sötsak på godisbordet! Varje jul släpper Cloetta en limiterad variant av det populära Juleskumet – och årets variant är ingen besvikelse. Så smakar årets jultomtar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacksBrand logo
TV: Se 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

Nu är det jul igen... Eller, snart i alla fall! Och julen är inte komplett utan skumtomtar i godisskålen! Den lilla tomten, men smak av jordgubb, har blivit lika självklar som köttbullarna på julbordet och Kalle och hans vänner. Visste du till exempel att vi i genomsnitt konsumerar 26 stycken skumtomtar per person på ett år?

Godiset från Cloetta har funnits sedan 1960-talet och har haft samma orginalrecept sedan dess. Nu för tiden kommer också en limiterad smak varje år. Förra året var smaken blåbär och året innan det var det polka som också var den första limiterade smaken som släpptes år 2011.

Annons
Årets smak av juleskum 2021

Och årets smak av Äpple och kanel är ingen besvikelse! På förpackningen har tomten också lämnat en liten rimhälsning: "Det finns bara en smak som gör julen hel. Juleskum med smak av äpple och kanel."

– I fjol blev årgångssmaken Juleskum Blåbär en riktig storsäljare och nu följer vi upp succén med en smak som ger julen en fruktig och fräsch touch. Juleskum Äpple & Kanel bjuder på en klassisk smakkombination i uppgraderad version, med syrligt gröna äpplen och kryddig kanel. De gröna skumtomtarna blir ett perfekt komplement till det rosa originalet och passar utmärkt till julens alla tillställningar, berättar Alia Jassim, Senior Brand Manager på Cloetta.

Annons

Håll ut! Nyheten når butikshyllorna v.36! En påse innehåller 100 gram och det rekommenderade priset är 11,90 kronor.

SÅ HAR JULESKUM SMAKAT TIDIGARE ÅR

Juleskum från Cloetta

2011 Polka

2012 Vinteräpple

2013 Knäck

2014 Pepparkaka

2015 Clementin

2016 Tomtegröt och kanel

2017 Lingon

2018 Kola

2019 Polka

2020 Blåbär

Foto: Cloetta

TV: Mintigt julgodis med polkagris, choklad och After EightBrand logo
TV: Mintigt julgodis med polkagris, choklad och After Eight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons