Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Så ser kändisarnas bilder ut på pass och körkort

10 jun, 2020 
Har du någon gång undrat hur stjärnorna ser ut på sina pass- och körkortsbilder? Vi har svaret. Här är 10 kändisar vars bilder nått omvärlden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Videon kunde inte hittas

 

Bilden i ett pass eller körkort är någonting som många av oss helst slipper visa upp. Det är svårt att få den bra, och sedan ska vi dras med den i vad som känns som en evighet. Stjärnorna tycks vara lite mindre brydda då de i flera fall valt att visa upp bilderna själva. Spana in listan nedan, och du, nästa gång du suckar över din egen bild, tänk på att vi alla sitter i samma båt!

Kylie Jenner

Yngsta systern i familjen Kardashian-Jenner tycker om sin passbild. Så pass att hon själv postat den på Instagram. I vanlig ordning när det gäller den här familjens bildsköna medlemmar, har följarna frågat sig om bilden är photoshoppad.

Annons

Beyoncé Knowles

Mellan åren 1998 och 2003 var detta bilden som superstjärnan Beyoncé visade upp för tulltjänstemännen på världens flygplatser. För hennes pass fick såklart följa med på turnéer jorden runt, inte illa!

Priyanka Chopra

I Priyanka Chopras ansökan om körkort framgår att hon heter Ashok i mellannamn (efter sin far Ashok Chopra), att hon är född i Indien och att hennes modersmål är engelska. Nu mer står det även Jonas i ID-handlingarna, eftersom hon lagt till sin make Nick Jonas efternamn. 

Annons

Kim Kardashian

En annan kändis som sällan är blyg av sig är Kim Kardashian. Efter bröllopet med Kanye West 2014 postade hon sin nya passbild på Instagram och förklarade att hon nu bytt namn i passet – till Kim Kardashian West. ”New passport pic #Mrs.West #NameChange”, skrev stjärnan.

Khloé Kardashian

På samma tema, det vill säga att byta efternamn, fick Khloé Kardashian år 2017 ta bort Odom från sitt pass och körkort, eftersom skilsmässan med ex-maken Lamar Odom då hade gått igenom. Dessa ansökningspapper visade hon själv stolt upp under ett avsnitt av Keeping Up With the Kardashians.

Annons

Lady Gaga

Lady Gaga står det inte i den här världsstjärnans pass. Nej, för hon heter ju faktiskt Stefani Joanne Angelina Germanotta. När det var dags att ta bilden körde hon på en mörk rockig lugg och en stor blond knut uppe på hjässan. Posen är i sann Hollywoodanda, skönt kaxig.

Justin Bieber

justin biebers pass
Justin Biebers gamla passbild.

Se så ung han var, Justin Bieber! Denna bild fanns att beskåda i hans pass mellan åren 2011 och 2016. Den som läser noga kan se att Justins födelsestad är London i Kanada och att passet utfärdades i nuvarande hemstaden Los Angeles. Namnteckningen skulle nog många vilja ha på en skiva eller poster. 

Annons

Marilyn Monroe

marilyn monroe
Marilyn Monroes ID-handling.

Bilden på denna klassiska stjärna andas Hollywoodflärd. Marilyn Monroe föddes 1926 i Los Angeles och blev 36 år gammal. Bilden föreställer hennes ID-kort som utfärdades 1954. Vi ser hennes fingeravtryck och namnteckning, samt information om hår- och ögonfärg. Så vintage!

Walt Disney

walt disney pass
Walt Disneys passbild.

Vem älskar inte filmerna som den här mannen har gett upphov till? Walt Disneys passbild är en annan historisk handling som eftervärlden gärna slänger ett öga på. Han föddes 1901 och blev 65 år gammal.

Annons

Barack Obama

barack obama
Barack Obamas pass öppnar många internationella dörrar.

Sist ut är USA:s tidigare president Barack Obama vars pass vägt extremt tungt, särskild under de åtta år han styrde jättemakten. Barack föddes på Hawaii och har sedan jobbet som president avslutades ägnat sig åt att tillsammans med hustrun Michelle bland annat producera tv-serier och filmer åt Netflix.

Foto: Pinterest

LÄS MER:

7 kändisar och deras dubbelgångare

2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

9 kändisar som verkligen liknar sina syskon

Annons