Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Så ser Beyoncé Knowles barn ut i dag

27 feb, 2020 
AvMalin Ny
Beyoncé med dottern Blue Ivy.
Beyoncé Knowles och Jay Z har tre barn tillsammans – Blue Ivy och tvillingarna Rumi och Sir. Såhär ser deras barn ut i dag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Blue Ivy Carter på Super Bowl 2020.
Blue Ivy Carter på Super Bowl 2020.

Åtta år har gått sedan Beyoncé Knowles och Jay Z blev föräldrar för första gången och välkomnade dottern Blue Ivy Carter till världen. I HBO-dokumentären Life is but a dream delade hon med sig av att hon månaderna innan dotterns födelse hade drabbats av missfall innan hon till slut blev gravid igen.

– Det var det sorgligaste jag någonsin varit med om, sa hon i dokumentären.

Hon visade även upp ultraljudsbilder från när hon var gravid med Blue Ivy och tittarna fick även se henne med efterlängtade dottern.

Annons

Beyoncé och dottern Blue Ivy Carter i dokumentären Life is but a dream.
Beyoncé och dottern Blue Ivy Carter i dokumentären Life is but a dream.

Efter det dröjde det ett par år innan det blev officiellt att Beyoncé väntade tvillingar. Många minns nog den omåttligt populära bilden hon då lade upp på sitt Instagram-konto, där hon själv delade med sig av nyheten.

Annons

”Vi skulle vilja dela med oss av vår kärlek och lycka. Vi har blivit välsignade två gånger om. Vi är otroligt tacksamma över att vår familj ska växa ytterligare, och vi tackar er för era lyckoönskningar”, skrev hon i inlägget.

Hade en tuff graviditetet

I efterhand har sångerskan berättat att den graviditeten var betydligt svårare än den första. I dokumentären Homecoming berättade Beyoncé om graviditeten med Rumi och Sir, som tvillingarna heter, och hur den påverkade förberedelserna inför hennes hyllade framträdande på Coachella 2018, då hon blev den första afroamerikanska kvinnan någonsin att vara huvudakt på festivalen.

Annons

– Jag hade en extremt svår graviditet. Jag hade högt blodtryck, sa Beyoncé i dokumentären.

Hon utvecklade bland annat havandeskapsförgiftning och ett av barnens hjärtslag pausades flera gånger, vilket gjorde att hon fick föda med akut kejsarsnitt i juni 2017. När barnen var en månad gamla lade hon upp en bild på bebisarna den 14 juli 2017:

Beyoncé med tvillingarna Rumi och Sir.
Beyoncé med tvillingarna Rumi och Sir.

Så ser Beyoncés barn ut i dag

Annons