Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Så känner Hillary Clinton över att kunna bli USAs första kvinnliga presidenten

09 nov, 2016 
AvLisa Segerson
I november kan Hillary Clinton bli historisk. Nu kommenterar hon hur det känns att ha möjligheten att bli den första kvinnliga presidenten i USA.
Annons

Presidentkampanjen i USA pågår för fullt, och Hillary Clinton gör just nu allt hon kan för att nå den historiska dagen då hon kan bli den allra första kvinnliga presidenten i USA. Just vad detta kan betyda för landet kommenterade hon då hon medverkade i det oerhört populära humorprogrammet Between two ferns. 

– Att bli  president skulle vara en oerhörd ära och samtidigt ett stort ansvar. Men det skulle verkligen kännas speciellt att få bli den första kvinnliga presidenten och få uppleva vad det skulle betyda för landet men även för unga flickor och pojkar, säger hon under programmet.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Se hela intervjun här.

Annons

Att vara med i Between two ferns har under de senaste åren blivit något de allra största kända personerna gör för att nå ut med sina budskap. Innan Hillary har vi dessutom fått se Barack Obama medverka i samband med att han skulle sjösätta landets sjukförsäkringssystem.

Se klippet med Barack Obama här

Annons