Tecken på att man är kär - på riktigt

Tecken på att man är kär - på riktigt

När man var liten och frågade någon hur man visste att man var kär fick vi oftast svaret "Du bara vet". Men, vad innebär det egentligen?
29 juni, 2017

Att vara kär och älska någon är en fantastisk känsla. Men att bli kär är olika för alla. Medan någon faller lätt för en person behöver någon annan mer tid på sig. Och ibland är det lätt att bli kär, men svårare att acceptera att så är fallet. Kanske har du svårt att känna igen kärlek, trots att den finns precis framför dig. Och ibland har vi svårt att se kärlek om den inte matchar med de känslor vi kände förra gången vi var kär.

Hur vet man att man är kär?

Vad innebär det att vara kär? Är det att ständigt tänka på den andra personen? Att vilja leva resten av sitt liv vid hens sida? Att få fjärilar i magen så fort hens namn dyker upp på telefonen? Att definiera kärlek kan man göra på tusen olika sätt men det finns alltid en faktor som är densamma:

Din partner är inte bara din partner. Hen är även ditt hem.

Den personen är din trygghet. Hen gör dig lugn. Så länge du är med den här personen känner du dig hemma, oavsett vart ni världen ni befinner er.

Känner du så om någon? Då är du med högsta sannolikhet helt upp över öronen förälskad.

 

Läs mer:

DÄRFÖR BLIR DU FÖRÄLSKAD I EN VISS PERSON

Foto: NRK