Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Så gör du egen konstsnö – enkelt och roligt!

22 dec, 2016 
AvLisa Arnell
Ser det inte ut att bli en vit jul? Oroa dig inte, vi lär dig hur du gör egen konstsnö med ingredienser som du säkert redan har hemma.
Annons

De flesta av oss drömmer om en vit jul, men beroende på var i landet man bor så kanske det stannar vid just en dröm. Som tur var är det enkelt att göra egen konstsnö, världens enklaste ”recept” kommer här.

Du behöver:

  • En skål
  • Bakpulver eller majsstärkelse
  • Balsam, vatten eller raklödder

Så gör du:

Blanda bakpulver eller majsstärkelse med hårbalsam eller raklödder eller vatten. Det är viktigt att du använder ofärgat balsam och inte färgat eftersom du då också får färgad snö.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Mixa med fingrarna ihop bakpulver och din andra valda ingrediens. Du kommer att känna igen snökonsistensen ganska snabbt! Om du tycker att konstsnön blir för klibbig kan du bara tillsätta mer stärkelse, och känns snön för torr kan du lägga till mer vätska.

På videon nedan använder man bakpulver och balsam – resultatet är häpnadsväckande!

Källa TipHero Från Allas.se Foto Shutterstock

Annons