Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Så förbereder du dig bäst för mellandagsrean

25 dec, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Snart gäller det – årets mellandagsrea närmar sig! Låt det bli en stund för fortsatt julmys, fynd och trevligheter. Vi listar de bästa tipsen för att få en bra dag (samtidigt som du får tag på årets sista fynd). 

1. Ät ordentlig frukost

Chanserna till att du kommer skippa lunchen i shoppingkaoset är rätt stor. Prio ett är därför att ladda upp med en brakfrukost på morgonen så att energin är på topp. Vi vill motverkar alla möjligheter till att du svimmar precis innan du får sikte på drömplagget.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

2. Välj sköna skor

Dagens allra bästa tips: ta inte på dig osköna skor. Du kommer att vara ute på stan i många timmar och fötterna kommer att utsättas för mycket. Sneakers är det säkraste valet.

3. Bestäm innan vilka plagg du vill ha

Effektivitet är A och O. Tänk till kring vad du vill köpa och gå all in för att få dem. Fynda saker du springer över också, men tappa inte fokus från det du verkligen vill ha.

Annons

4. Se till att ha fullt konto

Madrömscenariot på mellandagsrean är utan tvekan att pengarna tar slut när du ska betala. Speciellt om du precis stått i en 50 meters kö till provrum och kassa. Se därför till att kolla kontot i förväg.

5. Gå på toaletten innan

Det ska inte finnas någon anledning till att lämna kön till provrummet eller kassan. Se därför till att uträtta allt du behöver göra innan du startar årets sista shoppingrunda.

6. Ta med människor med positiv inställning

Den här punkten har aldrig varit så viktig som just nu. Du behöver pepp och inget annat. Vet du någon ständigt optimist som alltid dansar runt, oavsett köer, stress och folkmassor? Bra, ta med hen.

7. Ha med dig något ätbart

Det kommer att vara extremt viktigt att fylla på med ork och energi under dagen. Du får inte ge upp bara för att du ser köerna och allt folk. Fyll därför upp handväskan med mängder av snacks.

8. Välj ut några podcasts. 

Det kommer bli väntetid, utanför provrum och i kassaköerna. Men stressa inte upp dig, och bli inte irriterad, det går inte fortare för det. Sätt på dina sparade och utvalda podcasts i öronen så har du något att göra under tiden.

Bubblare: Meditera på morgonen

Förbered dig på allra bästa sätt mentalt, kör ett yogapass på morgonen för att hitta lugnet och totalt fokus. Sen gäller det bara att behålla det hela dagen!

Annons