Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Så blir vädret under Way out west

04 aug, 2017 
AvJoel Linde
Vädermässigt ser det ut att bli en skaplig festivalhelg i Göteborg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få saker slår en solig sommarfestival, men här i Sverige är festival långt ifrån synonymt med bra väder. Och för alla de tiotusentals som åker till Göteborg för Way out west mellan den 10-12 augusti är vädret så klart en faktor.

Därför har vi lusläst 10-dygnsprognoserna för Blöteborg från yr.no, klart.se och smhi.se under helgen med stort h, och det ser ut att finnas både goda och mindre goda nyheter på horisonten.

Torsdag den 10 augusti

klart.se

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det ser ut att kunna komma en del mindre (alltså jättesmå) regnskurar under torsdagen, men det ska också vara en del sol och runt 17 grader varmt.

SMHI

Annons

Detta är en lite mer pessimistisk prognos, som samtidigt är uttalat osäker. Men om SMHI har rätt kommer det en hel del regn, åtminstone under natten till torsdagen.

yr.no

Norska Yr håller med om att det hänger regn i luften, men de tänker sig ändå att den senare delen av kvällen bör se ganska bra ut. Men regnjacka kan vara en vinnare ändå.

Fredag den 11 augusti

klart.se

Annons

Fredagen ser ut att bjuda på liknande väder som torsdagen. Moln, sol och lite regn i en härlig blandning. Det ska dock inte bli mer än mycket lätta stänk – så på festival räknas det knappt!

SMHI

Här ser vi lite mer pessimism gällande mängden, men med en schysst poncho är ingenting omöjligt!

yr.no

Annons

Norrmännen tror återigen på en skaplig dag. Små regnstänk som enkelt dansas bort till Major Lazer, Rebecca & Fiona och Sabina Ddumba.

Lördag den 12 augusti

klart.se

Festivalens sista och i mångas ögon största dag. Då bjuds vi – som det ser ut – på STRÅLANDE sol och perfekta förutsättningar för en magisk avslutning. Och tänk hur mycket vi kommer uppskatta det då också, efter skurar på både torsdag och fredag! Klart.se tror på max 0,1 millimeter regn, alltså typ ingenting, och 17-18 grader varmt.

Annons

SMHI

Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut tror till och med att vi kommer klara oss helt och hållet från regnet.

yr.no

Annons

Vi tackar är en gång de positiva norrmännen för en fin prognos. Inget regn, bara sol och 19 grader under festivalens sista dag. Takk!

Nej, vi ska inte sitta här och påstå att det ser strålande ut överlag, men även om det kanske regnar så ser det faktiskt inte ut att bli några nämnvärda mängder. Meeen, nog bäst att packa med en poncho ändå.

Trevlig festival!

Se även dessa 14 PLAGG DU MÅSTE HA PÅ WAY OUT WEST!

 

Annons