Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Så blir din julaftonsmorgon – baserat på ditt stjärntecken

19 dec, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Så blir din julmorgon
Vem pillar mest på paketen och vem har den fulaste jultröjan? Svaret finns i stjärnorna!
Annons

Det är något magiskt med julafton. Granen är pyntad, klapparna inslagna och i fönstret lyser adventsljusstaken med sitt varma sken.

Kanske var du uppe sent för att ställa fram gröt till tomten eller så är du den som ivrigt väcker alla andra, trots att klockan inte ens slagit åtta. Kanske har du också haft lite svårt att sova av förväntan.

När julaftonsmorgon gryr blir många av oss precis lika upprymda som när vi var barn. Vi dricker varm choklad, äter risgrynsgröt och lyssnar på julmusik. Man kan till och med se lite julefrid i ögonen på familjens grinch som minsann ”inte gillar julen”.

Hur blir din julaftonsmorgon? Sök efter svaret i stjärnorna och ditt stjärntecken!

Vattumannen – förmedlar julens budskap

(20 januari – 18 februari)

Den lojala vattumannen håller hårt i sina nära och kära. På julaftonsmorgon visar du dem gärna lite extra uppskattning genom att berätta för var och en hur mycket du håller av dem.

Annons

Fiskarna – kan inte låta bli paketen

(19 februari – 20 mars)

Fisken är en hopplös romantiker och älskar julklappsöppningen mer än något annat. Omtänksam som du är vill du helst hålla i paketutdelningen själv, men du vet vad som gäller – efter Kalle Anka.

Väduren – väcker alla i ottan

(21 mars – 19 april)

Upp och hoppa! Nu är det jul! Julafton ska sparkas igång med dunder och brak och för den dynamiske väduren innebär det att väcka alla andra okristligt tidigt. Tur för dig att du är charmig, väduren!

Oxen – bidrar med det lilla extra

(20 april – 20 maj)

Oxen sätter ofta guldkant på vardagen och julaftonsmorgon är inget undantag. Du inleder dagen med att brygga utsökt kaffe och choklad till alla i familjen, som du självklart serverar i hushållets allra vackraste koppar. Vad annars?

Tvillingarna – drar igång festen

(21 maj – 20 juni)

Den livliga och rastlösa tvillingen ser ingen anledning att mjukstarta julafton när väduren ändå väckt alla i familjen. På med julmusiken och fram med sällskapsspelen, men ve den som rör din playlist!

Annons

Kräftan – julens tomtemamma

(21 juni – 22 juli)

Med största sannolikhet befinner sig den moderliga och beskyddande kräftan i köket, i full färd med att förbereda en julfrukost som heter duga. Nykokt risgrynsgröt och rostade smörgåsar med julskinka är ju ett måste! Tack, älskade kräfta.

Lejonet – har den fulaste jultröjan

(23 juli – 22 augusti)

Lejonet älskar att synas och julafton är ett utmärkt tillfälle att visa upp sig. Vad är då bättre än att göra entré i en hiskelig jultröja? All publicitet är ju bra publicitet, så att säga.

Jungfrun – hittar bästa julfilmerna

(23 augusti – 22 september)

Med dig i soffan kan man alltid räkna med en varm och kärleksfull famn – så länge du håller i tv-kontrollen. Du har ju faktiskt redan förberett ett maraton med julfilmer som ska följas till punkt och pricka!

Vågen – bevarar julefriden

(23 september – 22 oktober)

Vågen är en livsnjutare av rang och trivs bäst i hemmets skönaste fåtölj med ett glas rykande glögg. Så länge du får sitta här är allt väl, men om någon börjar gnabbas kliver du genast upp för att lösa konflikten på ett diplomatiskt och rättvist sätt.

Annons

Skorpionen – ger de finaste paketen

(23 oktober – 21 november)

Den intelligenta skorpionen betraktar ofta julen med en viss skepticism. Har folk ingen koll? Jesus föddes inte ens på julafton! Dock är du en riktigt god människokännare, så oavsett om du vill det eller ej är det alltid du som står för de finaste klapparna under granen.

Skytten – största glädjespridaren

(22 november – 21 december)

Med sin stora optimism och entusiasm sprider få stjärntecken så mycket julstämning som skytten. Du har verkligen barnasinnet kvar och det gör dig till en alldeles utmärkt jultomte. Eller just det, tomten finns ju på riktigt.

Stenbocken – sätter pyntet på plats

(22 december – 19 januari)

Stenbocken räds inte hårt arbete. Du är envis, stark och ambitiös och för dig är det en självklarhet att ALLA dekorationer ska upp ur jullådan, om det så är det sista du gör. Till och med den där hoptrasslade ljusslingan i botten på kartongen lyckas du nysta upp. Ingen match för stenbocken!

Annons

Läs mer:

Foto: New girl

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons