Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Romantiska julklappar att lägga under granen

24 okt, 2019 
AvSara Lund
romantiska julklappar 2019
Romantiska smycken, en spaupplevelse eller en kärleksförklaring som säger det där lilla extra? Här tipsar vi om fina och romantiska julklappar att ge till någon du tycker om!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att ge bort julklappar till någon man tycker om är inte alltid så lätt. Hur mycket ska julklappen kosta? Är den romantisk? Är den personlig? Kommer hen bli glad? Ja, det finns flera frågetecken och funderingar.

Nedan har vi listat några alternativ som kanske kan hjälpa dig på traven – allt från budgetvarianter till lite lyxigare alternativ. Vad sägs som en spaupplevelse, ett fint smycke eller en romantisk kärleksförklaring? Scrolla ner och inspireras!

Det behöver inte vara dyrt

Julklappar behöver inte vara dyra och det är ofta tanken bakom som faktiskt betyder något. Ett bra tips är därför att lägga tid och energi på något personligt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Burk med kärlekslappar i

En burk med piller som innehåller små lappar. Du skriver lapparna själv och lägger i – alltså blir det cirka 100 kärleksförklaringar i en och samma burk. Hur romantiskt? Här köper du den (reklamlänk).

Annons

Smycke som säger det där lilla extra

Att ge bort ett smycke går sällan fel. Oavsett kön eller stil så finns det något för alla. Om du vill ge bort något som förmodligen kommer uppskattas så är ett personligt smycke ett smart tips.

Mockberg smycke med infinity-märke

Armband från Mockberg. Det här armbandet är stilrent, snyggt och har även infinity-symbolen på sig. Alltså ett armband som säger det lilla extra. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Bokstavssmycke från Guldfynd by Bianca

En bokstavsberlock. Fungerar som halsband, armband eller på nyckelringen. Denna är från Guldfynd. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Gravera smycken från Thomas Sabo

Gravera en berlock från Thomas Sabo och ge bort. Även denna fungerar som halsband, armband eller nyckelring. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Ge bort en spaupplevelse

Att gå på spa är lyxigt för både hälsan och relationen. Slappna av, få massage och njut av varandras sällskap. Romantiken kommer flöda, vi lovar!

Yasuragi spahotell

Boka en weekend för två och njut av spa, massage och god mat. Ett tips är populära Yasuragi i Stockholm. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk).

Annons
Ha spa hemma

Om ni inte vill åka bort så är ett hemmaspa också en mysig och romantisk julklapp att ge bort. Ett helt set med morgonrock, tofflor och kanske en massage eller två? Här kan du köpa morgonrocken (reklamlänk), här kan du köpa massageolja (reklamlänk) och här kan du köpa tofflorna (reklamlänk).

Ge bort en romantisk upplevelse

Att ge bort sin tid i julklapp är underskattat. Ge bort en upplevelse där du och din käreste får tillbringa tid tillsammans. Kanske en vinprovning eller övernattning?

Vinprovning på gård

Här kan du läsa mer om det och boka.  (reklamlänk)

Annons

Ge bort lyxig choklad

Är du på jakt efter en julklapp till din nya dejt eller vill du hålla nere kostnaden? Då är en chokladask perfekt. Den är romantisk, god, mysig och ändå inte för mycket.

Chokladask från Frankrike

Choklad av högsta kvalitet från franska vindistriktet Hermitage. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Lindtchoklad i lyxig ask

Lyxig chokladask med tryfflar med florsocker. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

13 sätt att vara en mer kärleksfull partner

Forskning: Här är de bästa (och sämsta) julklapparna

Bild: Claire Guillon/Camera Press/TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons