Artikeln innehåller reklamlänkar

Romantiska julklappar att lägga under granen

romantiska julklappar 2019

Romantiska smycken, en spaupplevelse eller en kärleksförklaring som säger det där lilla extra? Här tipsar vi om fina och romantiska julklappar att ge till någon du tycker om!
24 oktober, 2019

Att ge bort julklappar till någon man tycker om är inte alltid så lätt. Hur mycket ska julklappen kosta? Är den romantisk? Är den personlig? Kommer hen bli glad? Ja, det finns flera frågetecken och funderingar.

Nedan har vi listat några alternativ som kanske kan hjälpa dig på traven – allt från budgetvarianter till lite lyxigare alternativ. Vad sägs som en spaupplevelse, ett fint smycke eller en romantisk kärleksförklaring? Scrolla ner och inspireras!

Det behöver inte vara dyrt

Julklappar behöver inte vara dyra och det är ofta tanken bakom som faktiskt betyder något. Ett bra tips är därför att lägga tid och energi på något personligt.

En burk med piller som innehåller små lappar. Du skriver lapparna själv och lägger i – alltså blir det cirka 100 kärleksförklaringar i en och samma burk. Hur romantiskt? Här köper du den (länk till Adtraction).

Smycke som säger det där lilla extra

Att ge bort ett smycke går sällan fel. Oavsett kön eller stil så finns det något för alla. Om du vill ge bort något som förmodligen kommer uppskattas så är ett personligt smycke ett smart tips.

Armband från Mockberg. Det här armbandet är stilrent, snyggt och har även infinity-symbolen på sig. Alltså ett armband som säger det lilla extra. Här kan du köpa det (länk till Apprl).

En bokstavsberlock. Fungerar som halsband, armband eller på nyckelringen. Denna är från Guldfynd. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Gravera en berlock från Thomas Sabo och ge bort. Även denna fungerar som halsband, armband eller nyckelring. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

Ge bort en spaupplevelse

Att gå på spa är lyxigt för både hälsan och relationen. Slappna av, få massage och njut av varandras sällskap. Romantiken kommer flöda, vi lovar!

Boka en weekend för två och njut av spa, massage och god mat. Ett tips är populära Yasuragi i Stockholm. Här kan du läsa mer och boka (länk till Hotels.com).

Om ni inte vill åka bort så är ett hemmaspa också en mysig och romantisk julklapp att ge bort. Ett helt set med morgonrock, tofflor och kanske en massage eller två? Här kan du köpa morgonrocken (länk till Adtraction), här kan du köpa massageolja (länk till Adtraction) och här kan du köpa tofflorna (länk till Adtraction).

Ge bort en romantisk upplevelse

Att ge bort sin tid i julklapp är underskattat. Ge bort en upplevelse där du och din käreste får tillbringa tid tillsammans. Kanske en vinprovning eller övernattning?

Här kan du läsa mer om det och boka.  (länk till Live it)

Ge bort lyxig choklad

Är du på jakt efter en julklapp till din nya dejt eller vill du hålla nere kostnaden? Då är en chokladask perfekt. Den är romantisk, god, mysig och ändå inte för mycket.

Choklad av högsta kvalitet från franska vindistriktet Hermitage. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Lyxig chokladask med tryfflar med florsocker. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Läs mer:

13 sätt att vara en mer kärleksfull partner

Forskning: Här är de bästa (och sämsta) julklapparna

Bild: Claire Guillon/Camera Press/TT