Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Relationer: Så vet du om du har träffat den rätta

17 sep, 2020 
AvStina Dahlgren
Blake Lively och ryan Reynolds
Du är kär och allt känns bra. Men hur vet du att din partner verkligen är den rätta för dig? Här är 7 tecken på att du träffat din soulmate.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020Brand logo
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020

Visst är det härligt att vara nykär! Pirret i magen, lyckan, glädjen över att ha någon som förgyller ens dagar. Men hur vet du att den du träffar verkligen är den rätta för dig? Är det din soulmate du har framför dig?

Oavsett om du tror på soulmates eller inte så finns det vissa tecken på att den du träffar är en bra match med dig. Här är sju tecken på att din kärlek är den rätta för dig:

Du känner dig trygg i din partners närhet

Du ska känna dig lugn och trygg i din partners närhet. I början kan det såklart vara lite nervöst och det är mycket fjärilar i magen som fladdrar. Men när ni väl är bekväma med varandra ska tryggheten bara finnas där.

Ni balanserar varandra

Man behöver inte vara exakt likadan som sin partner. Det är helt ok att ha olika temperament och komma från olika bakgrunder. Känn efter – är ditt lugn bra för din hetsiga partner? Kan du få energi från din spralliga partner? Är ni varandras yin och yang?

Annons

Ni är överens om viktiga saker och värderingar i livet

Topping på pizza och vilken tv-serie ni ska kolla på är saker man inte alltid är överens om, och det är helt okej. Men värderingar och större saker bör ni ändå ha gemensamt.

Ni har samma mål i livet

Oavsett hur små eller stora planer du har i livet är det bra om din partner delar någorlunda liknande mål som dig. Det handlar inte om att ni ska jobba på samma arbetsplats eller gå samma skola samtidigt, men när det gäller saker som karriär samt om och när man vill ha barn är det bra att vara på samma sida.

Ni utmanar varandra

Din soulmate ska ta fram det bästa ur dig, och det kan ibland innebära att hen måste utmana och knuffa dig framåt. Det är viktigt att man respekterar den andre för den personen är, men att motivera varandra att kämpa lite hårdare ibland gör att ni kan växa tillsammans.

Du kan vara dig själv

Ingenting ska vara fejkat när det kommer till ditt livs kärlek. Är ni menade för varandra så älskar ni varandra för de ni är. Du ska kunna dela dina djupaste hemligheter, dina märkligaste egenskaper och dina största svagheter med din partner.

Ni är varandras största fans

När din älskling är glad ska det göra dig glad. Att stötta varandra i vått och torrt, att alltid heja på varandra och att vara stolta över varandras framgångar är så viktigt för en relation!

Källa: Seventeen

Foto: TT

LÄS MER:

11 små saker som boostar relationen i vardagen

Bästa relationsrådet för ditt stjärntecken

Quiz: Har du en sund kärleksrelation?

 

Annons