Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Reeboks smarta känga till Trump efter märkliga utseendekommentaren

19 jul, 2017 
AvIda Gustafsson
Med en bild som förklarar när det är okej att säga till någon att "de är i så bra form" har Reebok sållat sig i kritikerskalan mot Donald Trumps uttalande.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

När Donald Trump var på statsbesök i Frankrike förra veckan tyckte han att det var på sin plats att berömma Brigitte Macron för hennes kropp.

– Du är i så bra form. Vacker.

Den amerikanske presidentens uttalandet fick genast mycket kritik i medier och sociala medier världen över. Även sportmärket Reebok hoppade på kritikertåget. De twittrade ut en bild som ska svara på frågan när det är okej att fälla den sortens kommentar till en kvinna.

Annons

LÄS OCKSÅ: PLAGIERADE DONALD TRUMP PRECIS ETT TAL FRÅN LEGALLY BLONDE?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Tweeten har som synes delats mer än 50 000 gånger och mer än 85 000 användare har tryckt på gillaknappen – och det är bara siffror på Twitter. Bilden har kopierats och sprids även på andra sociala medier som på Instagram. 

Mer från ELLE:

Melania Trump träffade just Michelle Obama – och Twitter kan inte vara tyst

27 saker ingen annan gör bättre än Donald Trump

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons