Red Hot Chili Peppers sjunger hits i Carpool Karaoke – och det ballar ur TOTALT

14 jun, 2016 
AvJoel Linde
Red Hot Chili Peppers är ett av de största banden i modern historia. Här klämmer de in sig i en bil med James Corden, och bjuder på en oförglömlig show.
Annons

Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith och Josh Klinghoffer från Red Hot Chili Peppers åker runt och sjunger gamla dängor som ”By the way”, ”Can’t stop”, ”Give it away”, ”Under the bridge”, ”Californication”…

(sen stannade de en kort stund för att brottas lite)

… och sen sjöng de lite till.

James Corden har bjudit in många världsstjärnor i sin bil för att som han säger, ”få hjälp att hitta till jobbet”, men aldrig har den fyllts av fyra rockstjärnor som ballar ur totalt.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det var kanske inte helt oväntat heller att de fick så mycket feeling att de slet av sig tröjorna.

”Jag visste alltid att det skulle bli en rolig del av mitt liv att vara i en bil med er, men jag förväntade mig aldrig att det skulle bli så himla roligt som det faktiskt blev,” säger en märkbart tagen James Corden efter färden.

Tycker du att det verkar lite bröligt? Tänk om, det här är rockhistoria, och gillar du Red Hot Chili Peppers är det månadens härligaste Youtube-klipp. Se det här!

Red Hot Chili Peppers spelar på Tele2 Arena i Stockholm den 10 september.

Annons
Innehåller annonslänkar