Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Red Hot Chili Peppers sjunger hits i Carpool Karaoke – och det ballar ur TOTALT

14 jun, 2016 
AvJoel Linde
Red Hot Chili Peppers är ett av de största banden i modern historia. Här klämmer de in sig i en bil med James Corden, och bjuder på en oförglömlig show.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith och Josh Klinghoffer från Red Hot Chili Peppers åker runt och sjunger gamla dängor som ”By the way”, ”Can’t stop”, ”Give it away”, ”Under the bridge”, ”Californication”…

(sen stannade de en kort stund för att brottas lite)

LÄS OCKSÅ: Efter succéklippet – Chewbacca-kvinnan i specialversion av Carpool Karaoke med James Corden

… och sen sjöng de lite till.

James Corden har bjudit in många världsstjärnor i sin bil för att som han säger, ”få hjälp att hitta till jobbet”, men aldrig har den fyllts av fyra rockstjärnor som ballar ur totalt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det var kanske inte helt oväntat heller att de fick så mycket feeling att de slet av sig tröjorna.

”Jag visste alltid att det skulle bli en rolig del av mitt liv att vara i en bil med er, men jag förväntade mig aldrig att det skulle bli så himla roligt som det faktiskt blev,” säger en märkbart tagen James Corden efter färden.

Tycker du att det verkar lite bröligt? Tänk om, det här är rockhistoria, och gillar du Red Hot Chili Peppers är det månadens härligaste Youtube-klipp. Se det här!

Red Hot Chili Peppers spelar på Tele2 Arena i Stockholm den 10 september.

Annons