Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Drömjobbet: Bli professionell chipstestare

26 aug, 2021 
AvSara Ericsson
AvSara Ericsson
Samatha i Sex and the City under en auktion och chips i andra bilden
Är du en sann snacksälskare? Då finns drömjobbet för dig! Chipsjätten OLW söker just nu testpersoner för att prova höstens nyheter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacksBrand logo
TV: Se 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

Har du koll på det mesta i snackshyllorna och kan tänka dig att byta ut chipsfavoriten mot en ny? Då finns den perfekta jobbannonsen ute för dig! Via en digital kampanj söker OLW nu 1000 testpersoner för att hjälpa till att testa höstens nyheter. Så om du känner dig manad att smaka delichips med brynt smör eller bönbollar med smak av salt karamell så kan jobbet vara ditt!

Bli professionell chipstestare

Hur går rekryteringsprocessen till? Du skickar in en ansökan för att bli testpilot. Antas du så sänds en låda med snacks hem till dig. Du ska då testa nyheterna, fånga det på video och dela din upplevelse via sociala medier.

Annons

Lön? Den som delar den bästa och mest påhittiga videon vinner en sparkcykel.

– Vi har den här kampanjen tillsammans med Smartson och de kommer välja ut vilka som blir testpiloter. Vilket baseras på olika frågor som man får svara på när man ansöker, säger marknadschefen Malou Yeung Kadir till Aftonbladet.

Men skynda! Sista ansökningsdatum för att bli testpilot är den 29 augusti och ryktet säger att det redan är över 7000 personer som sökt jobbet.

Höstens nyheter från OLW – här är smakerna

I höst ser vi hela åtta nya smaker från märket. Bland annat blir delichipsen en ny del av OLW:s segment. Delikata premiumchips i olika smaker som grytfriterats för extra krisp.

Chipsen kommer i olika räfflingar och de fem smakerna Brynt smör & havssalt, Mild chili & syrad grädde, Cheddar & gräddfil, Havssalt samt Gräddfil & lök.

Nyheter från OLW

Smör & Havssalt gjorde ett uppskattat besök på hyllorna redan i fjol, och togs fram i begränsad upplaga. Nu står det klart att de väljer att ta tillbaka den mycket populära smakkombinationen.

Annons

OLW Delichips har inte bara har ett vackert yttre med ett bildspel à la ”Ta livet med en nypa salt”, utan är också fyllda med grytfriterade chips med mycket smak och ett karaktäristiskt krisp. Ett befriande opretto chips som är perfekta att plocka fram i sociala sammanhang, säger Malou Yeung Kadir, marknadschef på OLW.

Till alla veganers glädje kommer nu klassiskern cheez doodle i en vegansk variant. Majsbågar med smak av cheddarost, utan ost – men ändå ostiga.

Efterfrågan på veganskt snacks ökar och därför får sortimentet ytterligare ett tillskott av Bönbollar Salted Caramel. Nyheten har en smak som påminner om gräddkola. Något som sannerligen kommer att bli en vattendelare!

Nykomlingarna går att hitta i din livsmedelsbutik från och med vecka 33.

Foto: TT och skärmdump

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons