Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige – spana in hennes jullook

20 dec, 2021 
AvSara Ericsson
Prinsessan Madeleine på Kungliga slottet i Stockholm. Tog emot julgranar tillsammans med familjen.
Prinsessan Madeleine med familj är tillbaka i Sverige, och nyligen sågs de ta emot årets julgranar på Kungliga slottet. På sig hade Madeleine en rutig kjol och polotröja, här är allt vi vet om hennes juliga look!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Prinsessan Madeleines jullook 2021 - allt du vill vetaBrand logo
TV: Prinsessan Madeleines jullook 2021 - allt du vill veta

Förra året spenderade prinsessfamiljen sin julhelg i Florida, men nu är prinsessan Madeleine och Christopher tillbaka med sina barn i Sverige och i år får de äntligen fira jul tillsammans med familjen på Drottningholms slott.

Prinsessan Madeleine, Christopher O´Neill, prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prins Nicolas på Kungliga slottet.

Men innan familjen lutar sig tillbaka och njuter av julledigheten var det dags att genomföra ett officiella uppdrag. Och hela familjen var med! Under tisdagsförmiddagen besökte de Kungliga slottet i Stockholm för att ta emot årets julgranar. En tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Annons

Sedan 1960-talet har Sveriges lantbruksuniversitet levererat granar till de kungliga slotten. Och Kungsgranen har fått sitt nuvarande namn efter denna tradition, den hette från början Nordmannsgran.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prins Oscar tar emot julgranar 2019.

De senaste åren har vi sett kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip ta emot granar ihop med sina barn. Men i år var det prinsessan Madeleine och Christophers tur som tillsammans med barnen prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore mötte upp Skogshögskolans studentkår på Kungliga slottet.

Annons
Chris O´Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas tar emot julgranar.

Prinsessorna i matchande klänningar

Prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas.

Hela familjen gjorde en julig entré! Prinsessorna Adrienne och Leonore bar likadana kläder – gröna klänningar i sammet och vita blusar med rosettdetaljer. Klänningarna och blusarna kommer från brittiska Trotters. Prins Nicolas var julfin med skjorta och stickad tröja i rött.

Annons

PRINSESSAN MADELEINE I RÖD JULKJOL

Prinsessan Leonore, Chris, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine på Kungliga slottet.

Prinsessan Madeleine strålade i en rödrutig vadlång kjol och de mönstrade detaljerna andades jul. Kjolen kommer från New York-baserade LoveShackFancy vilket Sarah Williams var först med att rapportera.

Och det är inte första gången som prinsessan Madeleine väljer att bära en kreation från LoveShackFancy. I somras när familjen besökte Öland bar prinsessan Madeleine en klänning från samma märke.

Prinsessan Madeleine med familj hämtar granar på slottet.

Den juligt röda färgen från kjolen plockades även upp i sulan på de knähöga stövlarna från Christian Louboutin. Till det bar prinsessan Madeleine en svart polotröja i enklare stil.

Annons
Prinsessan Madeleine och prinsessan Adrienne tar emot en minigran på Kungliga slottet.

Naglarna var målade i en röd nyans och på armen såg vi prinsessans Love Bracelet från Cartier. Ett likadant armband har hertiginnan Meghan som hon ofta väljer att bära.

Foto: TT

Se också: Prinsessornas juliga stilval - 6 looks att inspireras avBrand logo
Se också: Prinsessornas juliga stilval - 6 looks att inspireras av
Annons