Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige – spana in hennes jullook

Prinsessan Madeleine på Kungliga slottet i Stockholm. Tog emot julgranar tillsammans med familjen.

Prinsessan Madeleine med familj är tillbaka i Sverige, och nyligen sågs de ta emot årets julgranar på Kungliga slottet. På sig hade Madeleine en rutig kjol och polotröja, här är allt vi vet om hennes juliga look!
20 december, 2021
TV: Prinsessan Madeleines jullook 2021 - allt du vill veta
0:40

Efter reklamen: TV: Prinsessan Madeleines jullook 2021 - allt du vill veta

(0:40)

Slå på ljud

Förra året spenderade prinsessfamiljen sin julhelg i Florida, men nu är prinsessan Madeleine och Christopher tillbaka med sina barn i Sverige och i år får de äntligen fira jul tillsammans med familjen på Drottningholms slott.

Men innan familjen lutar sig tillbaka och njuter av julledigheten var det dags att genomföra ett officiella uppdrag. Och hela familjen var med! Under tisdagsförmiddagen besökte de Kungliga slottet i Stockholm för att ta emot årets julgranar. En tradition som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Sedan 1960-talet har Sveriges lantbruksuniversitet levererat granar till de kungliga slotten. Och Kungsgranen har fått sitt nuvarande namn efter denna tradition, den hette från början Nordmannsgran.

De senaste åren har vi sett kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip ta emot granar ihop med sina barn. Men i år var det prinsessan Madeleine och Christophers tur som tillsammans med barnen prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore mötte upp Skogshögskolans studentkår på Kungliga slottet.

Prinsessorna i matchande klänningar

Hela familjen gjorde en julig entré! Prinsessorna Adrienne och Leonore bar likadana kläder – gröna klänningar i sammet och vita blusar med rosettdetaljer. Klänningarna och blusarna kommer från brittiska Trotters. Prins Nicolas var julfin med skjorta och stickad tröja i rött.

PRINSESSAN MADELEINE I RÖD JULKJOL

Prinsessan Madeleine strålade i en rödrutig vadlång kjol och de mönstrade detaljerna andades jul. Kjolen kommer från New York-baserade LoveShackFancy vilket Sarah Williams var först med att rapportera.

Och det är inte första gången som prinsessan Madeleine väljer att bära en kreation från LoveShackFancy. I somras när familjen besökte Öland bar prinsessan Madeleine en klänning från samma märke.

Den juligt röda färgen från kjolen plockades även upp i sulan på de knähöga stövlarna från Christian Louboutin. Till det bar prinsessan Madeleine en svart polotröja i enklare stil.

Naglarna var målade i en röd nyans och på armen såg vi prinsessans Love Bracelet från Cartier. Ett likadant armband har hertiginnan Meghan som hon ofta väljer att bära.

Foto: TT

Se också: Prinsessornas juliga stilval - 6 looks att inspireras av
1:03

Efter reklamen: Se också: Prinsessornas juliga stilval - 6 looks att inspireras av

(1:03)

Slå på ljud