Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Prinsessan Madeleine har startat ett Instagramkonto

12 mar, 2018 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine har haft Instagram, privat, i flera år. Men nu har hon startat ett officiellt konto. Första bilden? En bild på barnen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Prinsessan Madeleine har koll på värdet det innebär att som kunglighet ha sociala medier. I flera år har hon haft en egen Facebooksida, där hon löpande gjort små uppdateringar – om privatlivet, om medier hon medverkat i och om arbetet med Childhood Foundation. Kontot har blivit ovärderligt för både henne – och många medier. På Facebook får hon ge sin syn på händelser och skeenden och via Facebook får medier – och privatpersoner – en möjlighet att komma prinsessan en smula närmare.

Officiellt Instagramkonto

Nu tar prinsessan Madeleine sitt sociala medier-arbete ett steg längre, genom att starta ett officiellt Instagramkonto. Privat har Madeleine haft Insta i flera år, men kontot har varit låst och bara de närmaste har fått följa henne, och det var först nu, i helgen, som Madeleines öppna Instakonto såg dagens ljus.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Att Madeleine startar kontot just nu är minst sagt passande, med tanke på att hon i fredags födde sitt och Chris O’Neills tredje barn. Och första bilden på Instagram då? Ja, det blev en bebisbild. En likeraket, minst sagt. I skrivande stund har bilden nära 20 000 likes. Kontot har fått nära 40 000 följare – på mindre än ett dygn.

Vill du också följa Madeleine på Insta? Klicka här!

Läs mer:

Madeleine och Chris har blivit föräldrar igen

Prinsessan Madeleine väljer armband från Krista Kretzschmar

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset

Annons