Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist väntar barn!

15 okt, 2015 
AvOlle Arnell
Annons

Vid lunchtid på torsdagen meddelade hovet att vi får ett till kungabarn!

Idag offentliggjorde hovet nyheten om att Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist väntar barn. Hovet uppger att Sofia mår bra och att födseln beräknas till april 2016.

– Vi är så lyckliga och glada att kunna meddela att vi nu väntar vårt första barn. Vi är mycket förväntansfulla, säger Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia.

Ytterligare ett barn att vänta i kungafamiljen nästa år alltså – precis som för Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, vars barns beräknade födsel är i Mars.

Mer läsning om paret:

Den 13e juni i somras gifte sig ju Carl Philip och Sofia i Slottskyrkan i Stockholm, och idag kom alltså nästa glada nyhet för paret! Vill du återuppleva bröllopet från i somras? Klicka här för bilder på gästerna i kyrkan, och klicka här för bilder på gästerna som var inbjudna till den privata festen.

Prinsen och Prinsessan väntade nog med att offentliggöra nyheten några dagar för att inte stjäla uppmärksamhet från prins Nicolas dop. Du missade väl inte bilderna från dopet?

Kolla in bildspelet för några bilder på prinsen och prinsessan från den senaste tiden – samt från bröllopet i somras:

Så här har kungahuset kommunicerat nyheten på Instagram:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Mer läsning om paret:

Annons