Internationella hyllningarna av prins Carl Philip

Carl Philip instagram

Vår svenska prins fortsätter att skapa innehåll och rubriker på internationella kvinnosajter. Senast ut är Cosmopolitan och ELLE US som återigen lyfter det nya instagramkontot – och särskilt prinsen.
31 maj, 2018

Att prins Carl-Philip också är off the market verkar inte ta ner intresset som så, prinsar gillar våra vänner på både ELLE UK och Cosmopolitan i USA, ogifta eller inte. De påpekar att han är gift (med tillägget ”tyvärr”) och att han och frun Sofia har två barn, men att det inte bör stoppa någon från att följa och gilla. ”Se bara hur underbar hans fru är…” skriver de och postar en bild på prinsparet.

Prins Carl Philip hyllas på sociala medier

I inlägget postas bilder på både prinsen själv, Sofia och de kungliga barnen. Här är han, i ”all his Swedish automobile driving glory” konstaterar de och lägger upp en bil på Carl-Philip som gör reklam för sin medverkan i tv-serien Swedish GT. Ingen likeraket men återpublicerad internationellt hur som helst. Att allt är på svenska hindrar ingen skriver de och tackar Google translate för hjälpen.

Det länkas också till kontot i.am.link som (till stor del) bara postar bilder som lillprinsen George reagerar på. Efter det kungliga majbröllopet i England lades till exempel den här posten upp, vilket också ELLE UK hänvisar till med orden ”du kanske känner igen honom från den här posten…”

https://www.instagram.com/p/BjIRHhonkse

Prinsen och Sofias konto skapades redan 2015 men öppnades nyligen för alla (vilket vi skrev om förra veckan). I skrivande stund har kontot 131 000 följare, och med tanke på uppmärksamheten lär det inte bli färre…

Foto: IBL

Läs mer:

Sofia och Carl Philip har startat ett konto på Instagram – kolla in de första bilderna

Okej, nu går internet tydligen banans över en bild på Prins Carl Philip

Carl Philip och Sofia nya engagemang: En kärleks och musikfestival