Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Prins Carl Philip designar ny exklusiv glaskollektion

04 feb, 2016 
AvLisa Arnell
ELLE Decoration avslöjade alldeles nyss att designduon Bernadotte & Kylberg lanserar ett nytt, spännande samarbete.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tillsammans med den internationellt erkända tyska glastillverkaren Zwiesel Kristallglas har Prins Carl Philip och Oscar Kylberg gjort en exklusiv glaskollektion uppdelad i två serier: Air och Air Sense. Och som namnen antyder är det genomgående temat för kollektionen luft och tyngdlöshet.

– Vi strävar ständigt efter att hitta den perfekta balansen mellan form, funktion och upplevelse för alla sinnen. Samarbetet med Zwiesel Kristallglas har varit en fantastisk symbios mellan vision, design och produktion. Vår skandinaviska designstil och våra idéer, kombinerat med Zwiesel Kristallglas erfarenhet och unika glaskvalitet, gjorde det möjligt för oss att ta fram Air och Air Sense. Vi kunde inte varit stoltare över resultatet, säger Bernadotte & Kylberg i en kommentar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Mer inredningsnyheter och inspiration hittar du varje dag på www.elledecoration.se >

De två serierna innefattar tio olika glas vardera, för vatten, chardonnay, riesling, rött vin, bordeaux, burgundy, champagne och dessertvin samt en tumbler och ett coupeglas. Även dekanterare för rött och vitt vin ingår i kollektionen.

Kollektionen kommer att presenteras på Ambiente-mässan i Frankfurt den 13 februari men redan nu kan du se bilder på produkterna i bildspelet nedan.

Av Sara Ångström Burling

Annons