Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Här är de hetaste festerna under Stockholm Pride 2017

02 aug, 2017 
AvSofia Börjesson
Vill du uppleva mer av Stockholm Pride än bara Pride Park? Det finns en hel del fester att välja mellan, här är ett litet urval som innehåller bastu, underkläder, BDSM och strandhäng.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Maria Pool Party

Vad? På med badkläderna (men lämna flip flops och öppna sandaler hemma – de är ej tillåtna) och häng på stranden i en källarlokal på Mariatorget. SideTrack har öppet till 01, men festen fortsätter med Maria Pool After Party. Mer info hittar du här.

När? Onsdag, kl 18-01 (efterfest till 03)

Var? SideTrack, Mariatorget

F12-Pridefest

Vad? Klubbarna Polari och Lezday håller i detta evenemang som tar sin början på terrassen och sedan fortsätter i hela huset. Och kom i tid, för det är Happy pride-priser på cava och vin fram till klockan 20! Mer info hittar du här.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

När? Onsdag, 18-03

Var? F12, City

Underklädesfesten 2017

Vad? Dansa i trosor eller kallingar tills svetten rinner bland alla möjliga olika kroppar, sexualiteter, åldrar och könsidentiteter. Ett pride-evenemang som är lika uppskattat som legendariskt. Wallenberg och flera av den svenska queerscenens mest tongivande DJ:s är på plats och så även internationella storheter som DJ:n JwL B och de lesbiska rapparna Yo Majesty och Silverhook. Mer info hittar du här.

Annons

När? Torsdag, kl 21-03

Var? Debaser Strand, Hornstull

FOMO 1 year Pride

Vad? Prideveckans måste-fester för alla som älskar lack och läder. Tre gay- och fetischfester hålls torsdag-lördag med bokningar som nd_baumecker och Ancient Methods by far. De enda reglerna: inga foton, ingen sexism, ingen homofobi och ingen ilska. Mer info hittar du här.

När? Torsdag, fredag, lördag, kl 00-sent

Var? Kulturgården, Solna

Gay Rave

Vad? Rejva på Spy bar? Javisst! Under Prideveckan är allt möjligt. Förbered dig på en masspsykos av kärlek, techno och dans, skriver arrangörerna. I DJ-båset hittar vi Jacob Julian och Emil Thor. Mer info hittar du här.

När? Fredag, kl 23-05

Var? Spy bar, Stureplan

Dekadance PervPride

Vad? Fetisch, BDSM, kinky, queer är ledorden när det vankas PervPride. Förutom tung musik från flera DJ:s kommer det att finnas lekutrymmen, darkroom och fantastiska shower, enligt arrangören. Mer info hittar du här.

Annons

När? Lördag, kl 22-05

Var? Eventhuset, Midsommarkransen

The Pride Circus

Vad? Här är cirkus-festen med extra allt. Den franska divan Nomai förgyller kvällen tillsammans med värdinnan Fux de lux och DJ:s som DJ Aron och Alex Duwall. Mer info hittar du här.

När? Lördag, kl 23-05

Var? Kraken, Johanneshov

Technobastun Pride Space Parade

Vad? Avsluta Stockholm Pride med en riktig långkörare. En ångbastu och en finsk bastu kommer att finnas och dessutom tre dansgolv (techno, dance och disco) varav ett hålls i regi av Makode Linde. Mer info hittar du här.

När? Lördag, kl 23:55-08

Var? Bronx Sauna, Södermalm

Mer från ELLE

Pimpa naglarna inför Pride – här är 5 olika regnbågsstilar

Stockholm hyllar Pride med samkönade trafikljus

Annons