Premiär för tre nya bloggstjärnor på elle.se!

Premiär för tre nya bloggstjärnor på elle.se!

ELLE och Aller media rekryterar nya influencers. Beautyredaktören och stylisten Emma Unckel, modebloggaren Linn Eklund och träningsexperten Alexandra Kamperhaug börjar inom kort att blogga på elle.se.
08 mars, 2017

Emma Unckel har smygstartat på emmaunckel.elle.se men börjar blogga på riktigt nästa vecka. Alexandra Kamperhaug hittar du redan nu på alexandra.elle.se. Linn Eklund flyttar över sin blogg till ELLE på måndag (13 mars), den hittar du då på linneklund.elle.se.

– Det känns roligt att rekrytera in nya profiler inom våra största och viktigaste områden på elle.se; mode, beauty och livsstil där träning är en viktig del, säger Lisa Arnell, digitalt ansvarig på Elle.

Emma utlovar ”massor om mode, inredning, resor och framför allt BEAUTY, samt allt annat smått och gott som händer i mitt liv både i och utanför livet som redaktör på (världens bästa) ELLE”. Linn Eklund bloggar i huvudsak om mode men har även ett stort inredningsintresse och tycker om att resa. Alexandra jobbar som pt och driver eget träningskoncept vilket bloggen också kommer att bestå av.

För inredningsintresserade har vi också en rolig nyhet. Det är Amelia Widell som kommer att börja blogga på vår systersajt elledecoration.se. Amelia är sedan länge känd i inredningsbranschen och har arbetat som fotograf och stylist i många år. Hon är också entreprenör och driver möbelföretaget Meli Meli Home. Nu flyttar hon sin inredningsblogg till elledecoration.se.

– Det känns så roligt att flytta till Elle Decoration eftersom det är en plattform som jag verkligen tycker om och inspireras av dagligen, säger Amelia Widell.

Amelias blogg hittar du på ameliawidell.elledecoration.se.