Perfect Day presenterar Sommartankar

01 jul, 2015 
AvAxel Scholtze
Annons

I dag lanserar Perfect Day Media sin nya sommarpodcast Sommartankar. Nya kända svenska profiler med en stark historia berättar i den nya sommarserien om livsavgörande ögonblick. Varje onsdag från och med idag 1 juli kommer ett nytt timslångt avsnitt släppas. 

Först ut i programserien är artisten Vanessa Falk som i sitt program berättar om sin pappa Christian Falks bortgång och hur musiken varit en del av hennes sörjande. Såhär inleder hon sitt program:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Jag är hästtjej och artist. Men vem är jag utöver det? Och varför tycker jag eller någon annan för den delen att jag ska få eran odelade uppmärksamhet nu under en hel timme? En stor anledning till att jag tackade jag till detta program är rent själviskt. Ni förstår, jag går igenom en stor förändring i mitt liv just nu och bearbetar två stora förluster. Att prata om det och dela med mig om det under processen hjälper mig att läka. Det kan inte göra åt mig och jag måste hitta mina egna medel.”

Annons

Andra kända profiler som under sommaren kommer dela med sig av sina livsöden är Isabel Adrian, Ulrik Munther, Viggo Cavling, Denise Rudberg och ELLEs medarbetare Gustav Broström.

– Tanken är att formatet ska vara återkommande varje sommar, vårt alldeles egna Sommar i P1, säger Hannah Widell, VD på Perfect Day Media.

Hero-Sommartankarna
Annons
Innehåller annonslänkar