Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Peg Parnevik hyllas för sin challenge på TikTok

19 mar, 2020 
AvMalin Ny
Peg Parnevik utmanar följare på TikTok
Peg Parnevik uppmanar sina följare att dansa till en av hennes låtar i en challenge på TikTok – och hyllas nu för tilltaget.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Coronapandemin fortsätter att påverka hela världen och många kändisar uppmanar nu andra att stanna hemma för att stoppa spridningen av viruset. En av dem är sångerskan och tv-profilen Peg Parnevik som i dagarna uppmanade sina följare att respektera situationen men också att försöka hitta lugnet och inte drabbas av panik.

”Inte säker på vad jag ska säga! Har en massa tankar och känslor men jag ska begränsa mig och säga att: det är okej att vara orolig och rädd men låt oss försöka hålla oss lugna och fokusera på det vi som individer kan kontrollera. Lyssna till experterna och ha respekt för situationen. Även om du och jag kanske inte påverkas finns det människor som verkligen gör det”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Jag kommer fortsätta att posta inlägg här och hoppas på att det inte tolkas som ignorans men jag försöker bara njuta av små saker under en läskig tid!”, avslutar hon.

Annons

Utmanar sina följare på TikTok

Nu fortsätter Peg Parnevik på samma spår och uppmanar återigen sina fans att försöka ha det roligt även i coronatider. I ett inlägg tipsar hon om att hon nu har en utmaning på TikTok där hon uppmanar sina följare att dansa till en av sina egna låtar – Bad Bitch.

”Vi gör en TikTok challenge allihop! Känns som att alla skulle behöva ha lite roligt just nu. Grabba tag i en vän, familjen eller dansa själv till BB eller kopiera vår dans! Använd hashtagen #bbchallenge så korar jag en vinnare om en vecka eller så”, skriver hon och säger samtidigt att vinnaren kommer att få komma till en av hennes soundchecks, hänga backstage och se en show.

I videon syns bland annat hon själv, hennes mamma Mia och syster Philippa dansa till låten. Peg hyllas nu för tilltaget i kommentarsfältet.

”Älskar er kreativa dans haha, och låten!” säger en användare

”Besatt”, skriver systern Penny Parnevik.

https://www.instagram.com/p/B942UAYHtJK/

Penny Parnevik, som just nu tränar för fullt inför sin medverkan i Let’s Dance, har redan hunnit anta utmaningen och lagt upp en video på sitt Instagram-konto där hon dansar till låten tillsammans med influencern Alice Stenlöf.

Foto: TT

LÄS MER: 

Gör som kändisarna – så roar de sig under hemkarantän

Kändisarnas versioner av flip the switch challenge

Gina Dirawi om trots mot corona: ”Privilegierad arrogans”

Annons