Orange Is The New Black-stjärnan Ruby Rose är DJ på Stockholm Pride

18 jul, 2016 
AvJoel Linde
Det här vill vi inte missa!
Annons

Ruby Rose gjorde omedelbar succé när hon kom in i tredje säsongen av Netflix originalserie Orange Is The New Black. Men innan dess har hon bland annat gjort TV i hemlandet Australien, hon har jobbat som modell och även som DJ.

I egenskap av det sistnämnda kommer hon att uppträda under Stockholm Pride som håller på mellan 25-31 juli. Ruby Rose är tillsammans med modellen Harley Gusman, och för två år sedan gjorde hon kortfilmen Break Free som handlar om könsroller och hur det är att leva med en sexuell identitet som avviker från normen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Lördagen den 30 juli uppträder hon på stora scenen i Pride Park i Stockholm, och även på festen Closing Party senare på kvällen.

Annons
Innehåller annonslänkar