Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Nytt på Max: Västerbottensost Sticks och Triple Chocolate Brownie-shake

13 maj, 2020 
AvNina Nyström
Västerbottensticks och brownieshake
Från och med i sommar har Max fler gröna burgare på menyn än köttvarianter. Dessutom kommer flera nya salladsbowls och Spicy Avocado är tillbaka! Utöver den givna beställningen på Västerbottensost Sticks och brownie-shake alltså.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Västerbottensost är kungen av svenska ostar – tycker nog väldigt många i alla fall. Och det är något Max tagit fasta på. I sommar kan du nämligen njuta av nya sideordern Västerbottensost Sticks. Tidigare har ostälskarna kunnat välja på mozzarellasticks och cheese fries. Men det här? Oststicks 2.0!

– Vi är väldigt stolta över att Västerbottensost äntligen finns på Max meny, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max. Jag använder Västerbottensost i min egen matlagning och vi har verkligen sett fram emot att ta in den här karaktäristiska smaken på vår meny.

Brownieshake

Dessutom gör två nya lyxshakes entré; Triple Chocolate Brownie med choklad och browniebitar samt lyxshake med äkta bourbonvanilj. Sedan tidigare finns lyxshaken i bland annat smakerna Salted Caramel och hallon-lakrits.

Favoriten Spicy Avocado är tillbaka

Spicy Avocado-burgare
Spicy Avocado blev fort en favorit hos många – nu är den tillbaka!

Succéburgaren Spicy Avocado med solmogen avokado, färsk jalapeño, picklad rödlök och sourcreamdressing gör en efterlängtad comeback, till mångas glädje.

Annons

Fler gröna än röda burgare på menyn

Förra årets goda nyhet Delifresh Plant Beef Patty, som är en av de bästa köttfria burgarna vi smakat, kommer i en mindre version på 90 gram, vilket gör att Max numera har fler gröna än röda burgare på menyn.

Max fortsätter också att skruva på detaljerna för den perfekta burgaren. Bland annat byter man ut rödlöken mot en sötare gul lök och har förbättrat receptet på sesambröden.

Nya salladsbowls

Max salladsbowls
Efterlängtade nykomlingar för alla som gillar sallad och vill ha variation.

Dessutom välkomnas flera nya, matiga salladsbowls till menyn med Crispy No Chicken, Halloumi, Grilled Chicken och Crispy Chicken som val av protein.

Nyheterna finns att beställa på Max från och med 14 maj.

LÄS MER:

Max vegoburgare ska göra dig dubbelt så mätt 

Hemburgarlådan: Max nya gör-det-själv-kit

4 fantastiskt goda milkshakes

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons