Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Nytt nummer av ELLE – i butikerna idag!

13 aug, 2018 
AvELLE -redaktionen
Sommaren är (snart) över, vi vinkar hejdå och välkomnar hösten med öppna armar – och vårt septembernummer!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLEs Cia Jansson ser fram emot den nya säsongen. Läs hennes förord till vårt septembernummer här:

Yesss! Nu är det dags igen! Hela ELLEs härliga septembernummer genomsyras av ett nytt, starkt, fingervisande och inspirerande mode. Det är dags att kalibrera om våra garderober inför hösten. Addera något nytt eller plocka fram något riktigt gammalt – och kombinera plaggen på ett oväntat sätt.

Ni som har turen att ha ärvt eller sparat en 80-talsgarderob, eller fyndat en på second hand, kan skatta er lyckliga. 80-talssilhuetten med gigantisk axelvidd är höstens coolaste look. En ny färgskala smyger sig in – starka men mättade toner, tweed och rutor dominerar mönsterbilden och helt plötsligt blir vi helt besatta av de nya accessoarerna! Nerhasade ankelstrumpor i pumps, cowboyboots, överdekorerade sneakers och väskor med en tvist präglar i stort sett varenda modehus i dag. I ELLEs stora trendspecial i månadens nummer kan du studera och läsa allt om höstens mode.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Men för att modeinspirationen ska nå fram behövs en uttolkare av alla stilar och trender. Du som har följt ELLE genom åren känner säkert igen en återkommande byline från otaliga fantastiska modereportage och omslagsplåtningar. Lisa Lindqwister stylar med absolut gehör för det som gäller nu – och det vi inte riktigt visste att vi ville ha. Förutom att hon delar med sig av sin briljanta kunskap som moderedaktör här på ELLE är hon även stylist och kreativ konsult åt en mängd internationella modekunder och flyger jorden runt på modevisningar och stora produktioner – ett drömjobb för många. Läs om hur Lisas modeintresse väcktes till liv, och om hennes spännande strapatser, och få hennes ovärderliga tips om hur du tar dig fram i branschen i nya numret och här på elle.se. 

En annan stjärna som har kämpat för att ta sig dit hon är i dag är skådespelaren (och stilikonen) Hedda Stiernstedt. Skådespeleriet var långt ifrån ett självklart yrkesval när hon växte upp, men genom att bygga upp sitt självförtroende och jobba hårt har hon en lysande karriär framför sig. Vi träffade henne för en stor intervju till nya numret. Låt dig inspireras av henne och hela vårt fullspäckade septembernummer. 

Trevlig läsning!

PS: Missa inte våra specialmagasin! Visste du att du kan köpa våra specialmagasin ELLE Balans och ELLE Travel på Allermediashop.se?

elle sepetmber 2018 omslag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons